foradia subscriutegrat

L’Alcoyano s’oblida del play-off i perd a Elx

L’alcoyano no enamora ni per San Valentí; Elx il·licità 2 - Alcoyano 1 • Primera meitat, gol de l'Elx ilicità i expulsió d’Alfaro • Segona part, l’Alcoyano empata però encaixa un altre gol casi a la fi • La situació pareix insostenible, tenint en comte que a poc a poc, està l’Alcoyano apropanse més al Play off de descens que de l'ascens

Ilicitano Elche Alcoyano II

2015 no està sent l’any de l’Alcoyano, que va acabar el 14 com un coet, donant una imatge tant en copa com en lliga, sensacional, però desinflanse també d’una forma alarmant. Com diem fa just 7 dies, als nous jugadors hi a què donar los temps; però la cosa no pinta gens bé, i sobretot en la persona del tècnic Oscar Cano, les critiques tant als mitjans de comunicació, com a les xarxes socials són clares i directes.

A la Ciutat Esportiva d’Elx, concretament al Díez Iborra, es va viure un altre esperpent d’aquest Alcoyano, que davant el cuer, que a més a més portava 13 partits sense guanyar, va tornar a perdre en la tercera eixida consecutiva sense arrancar 1 sol punt. La situació pareix insostenible, tenint en comte que a poc a poc, està l’Alcoyano apropanse més al Play off de descens que de l’ascens. El diumenge ens visita el líder, Nàstic de Tarragona i com açò del futbol és tan atípic, igual li guanya el Deportivo.


Primera meitat, gol del elx ilicità i expulsió d’alfaro.

Obligats per les urgències, els locals hi han es començat amb una mica més d’intensitat, mentre que el conjunt alcoianiste, sense gaira referències dalt i amb 5 hòmens en defensa, anava especulant un poc amb el pas dels minuts, per a intentar controlar l’arranque il·licità. Complida ja la primera mitja hora de partit, el jugador panameny de l’Il·licità, Jairo, marcava el primer gol del partit en una jugada on la defensa de l’Alcoyano no va estar tot el contundent que devia; el baló es va estavellar al travesser de la porteria de Diego García, y el retruc del pal el va aprofitar el davanter local per a marcar de cap el 1 a 0.

Dos minuts més tart, l’Alcoyano es quedava amb 10 al patir la primera expulsió de la temporada; Alfaro va agredir a un contrari, i l’árbitre del partit, el murcià, Lozano Reina li ensenya la roja directa, reflectint a l’acta per colzada a un rival. Amb aquest marcador d’un a zero en contra, l’Alcoyano enfilava el camí dels vestidors, tenint per davant la complicada misió d’empatar al menys aquest partit a pesar d’afrontar tota la segona part amb un home menys.

Segona part, l’alcoyano empata però encaixa un altre gol casi a la fi.
Les circumstàncies que havien passat a la primera meitat, van fer variar el plantejament en la segona, i Oscar Cano va tindre que tirar de l’artilleria com Pituli o Francis Ferrón, tot i estar amb un home menys al camp. Com també era d’esperar, els locals van intentar apunti llar el partit amb un segon gol, i a punt van estar d’aconseguir ho, en una ocasió de Samu, i també en altres dues en la que el porter alcoianiste va estar molt bé i també en una altra en la que Victor Mongil va rebutjar el baló sota la raïa de gol.

Qui sí que va marcar va ser al 77 Javi Rubio, d’un llançament escorat que va ; sorprendre a Pol, el porter il·licità que lil va colar pel palo defensat pel porter il·licità. Quan pareixía que l’Alcoyano havia aconseguit el més complicat, que era empatar amb un home menys, una cavalcada per banda de l’il·licità Liberto, acaba amb gol en pròpia porta de Devesa, a tan sols 3 minuts per a arribar a la fi. Està clar que quan un conjunt entra en una mala ratxa de resultats, és molt complicat d’eixir, i el cert és que l’Alcoyano va acabar patint una dolorosa derrota a Elx.

FITXA TÈCNICA:
ELX IL·LICITÀ:
Pol, Pepe, Fran, Primi, Hostench, Joaquín (Liberto 65’), Sergi (Moha 83’), Mario, Samu (Iván Agudo 65’) Anaba i Jairo.
ALCOYANO: Diego García, Víctor Mongil, Devesa, Mario Fuentes (Pituli 46’), Óscar López, Carles Salvador, Nico Txáfer, (Francis Ferrón 55’) Julio De Dios, Alfaro, Rubén Ramos (Javi Rubio 69’) i Kike López
ÀRBITRE: Lozano Reina, Col•legi Murcià, que va amonestar als locals Sergi, Pol, Jairo i Anabai als alcoianistes Mario Fuentes, Kike López, Carles Salvador Devesa i amb roja directa va expulsar a Alfaro-
GOLS: 1 – 0 Jairo 33’ 1 – 1 Javi Rubio 77’ 2 – 1 Devesa (PP) 87’

 

 


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *