foradia subscriutegrat

Exposició ‘Imaginari’ de Miquel Calatayud

L’obra s’inaugura el 5 de febrer i romandrà oberta fins al 29 de març. Aquesta exposició de cultura plàstica està inclosa dins del nou cicle expositiu dels pròxims mesos.

expo-calatayudLa tercera proposta del nou cicle d’exposicions ve de la mà de l’artista Miquel Calatayud amb la seua obra ‘Imaginari’. La mostra es podrà visitar del 5 de febrer al 29 de març en la Llotja de Sant Jordi.

L’exposició es troba dins de les cinc propostes d’aquest nou cicle expositiu, que ha preparat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi i que es podran veure els pròxims dos mesos en els cinc espais habilitats en la nostra ciutat.

L’artista alacantí va obtenir el premi Nacional d’Il·lustració, autor del cartell de festes de 1990 i durant deu anys de les portades dels llibres publicats per l’Editorial Marfil, ‘Autors d’ara’. I ara, tenim el plaer de comptar amb ell a Alcoi amb la seva nova obra de cultura plàstica ‘Imaginari’.

L’horari de visita es de dimarts a dissabte d’11’30 h a 13’30 h del matí i de 17’30 h a 20’30 h de vesprada. Els diumenges també es podrà acudir en horari d’11’30 a 13’30 h del matí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *