foradia ivace

Ruta de la micro vinya per Muro

• El Celler de la Muntanya organitza una ruta per les micro vinyes de Muro • L’objectiu és descobrir la Vila a nivell cultural, mediambiental i gastronòmic • Es podrà tastar els vins i descobrir com en vivia i treballava el vi al segle XVIII

muro_microvinya_visita

El Celler de la Muntanya ha organitzat una ruta per les micro vinyes de Muro. La ruta pretén oferir sensacions, emocions i sentiments en l’època de Setmana Santa i Pasqua.

L’objectiu és descobrir Muro a nivell cultural, mediambiental i gastronòmic. Hi haurà sis sessions de visita els dies 24, 25 i 26 de març a les seues instal·lacions amb un màxim de 30 persones per sessió.

Durant aquestes vacances qui vulga podrà conéixer Muro i el seu entorn, amb la visita al Celler La Muntanya, tot tastant els vins, conéixer la seua filosofia cristal·litzada en el Projecte Micro vinya que te la seua seu a la casa Alonso. Un emblemàtic monument, on la seua visita permetrà conéixer la nostra història, la cultura i la gastronomia revivint la interessant experiència de redescobrir com es vivia i treballava el vi al segle XVIII, en una casa de l´any 1757. També es podrà gaudir de passejos per l’entorn natural.

Font: Redacció./


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *