foradia subscriutegrat

Sindicatura de Comptes evidencia una mala gestió del bipartit

La Sindicatura de Comptes ofereix en el seu informe una visió molt diferent de la manera de gestionar el Consistori alcoià per part del bipartit. Pastor “han estat criminalitzant la gestió del PP durant quatre anys i ara s'evidencia que són solament ells els qui realment fan les coses malament”.

Demora en el pagament dels contractes, serveis no emparats per cap contracte com la recollida de residus o neteja viària, despeses de més d’un milió d’euros per serveis els imports dels quals van superar el llindar del contracte menor no formalitzats contractualment o pressupostos anuals sobrevalorades en més de 2 milions d’euros, són solament algunes de les conclusions a les quals arriba la Sindicadutra de Comptes en el seu informe sobre els exercicis 21012-2013 i 2014 de l’Ajuntament d’Alcoi.

Lluny de la propaganda a la qual ens ha acostumat el govern de Toni Francés, la Sindicatura de Comptes ofereix en el seu informe una visió molt diferent de la manera de gestionar el Consistori alcoià per part del bipartit. Durant tota la legislatura Francés s’ha presentat com un guru en el maneig de les qüestions econòmiques, però la realitat recollida en l’informe de la Sindicatura de Comptes treu a la llum una gestió plagada d’irregularitats i males pràctiques.

El grup municipal del PP ha sol·licitat oficialment documentació sobre alguns dels assumptes que apareixen en el document de la Sindicatura. En aquest sentit, els populars han demanat relació detallada de totes les factures els imports de les quals van superar el llindar del contracte menor i que no van ser formalitzats contractualment com va advertir el departament municipal d’Intervenció, i que solament en 2012 i 2013 ascendeixen a 1’2 milions d’euros.

fernandopastorPer al portaveu del PP, Fernando Pastor, “és lamentable veure als qui es venen com a capdavanters de la bona gestió saltant-se diverses regles del joc”. Segons Pastor “han estat criminalitzant la gestió del PP durant quatre anys i ara s’evidencia que són solament ells els qui realment fan les coses malament”.

Ja finalment, des del PP volen insistir que els resultats de contenció del dèficit i altres resultats positius en el plànol econòmic es deuen a obligacions o directrius que vénen imposades pel Govern d’Espanya. Bona prova d’això és que el 95% dels ajuntaments d’Espanya estan presentant superàvit en els seus comptes gràcies al paquet de mesures aprovades per l’executiu de Mariano Rajoy.

Font: Grup Municipal Popular./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *