foradia subscriutegrat

El saber no ocupa lloc, i El Gratis tampoc

En aquesta primera quinzena de febrer estem més enamorats que mai, i per eixa raó les paginés d'El Gratis volem que t'ajuden també per decidir que regalar el dia dels enamorats. A més la portada és d'Esteban Ferre. En llibreries i papeleries per sols 1€.

el gratis 489aDiuen que el saber no ocupa lloc. Les reflexions de Arcaris aporten saber. Aquesta quinzena, sobre la vinculació entre les nostres vides i les noves tecnologies. Els escrits de Mishima aporten saber, en este cas sobre l’ús de frases cèlebres; i les poesies de Kraska també.

L’opinió de la gent d’Alcoi aporta saber. Entre les columnes d’aquesta quinzena, trobarem reflexions sobre la nostra responsabilitat de fer les coses i no esperar que les facen altres; sobre el nostre dret a dret a tindre una ciutat en condicions; sobre Miguel de Cervantes amb motiu de la restauració del seu monument en Alcoi.

Parlant de saber, no us perdeu la secció d’aquesta quinzena “El poble és savi”, en la qual parlem amb els nostres veïns del carrer sobre l’actualitat del món laboral. Ens conten la seua visió sobre el tema, les seues opinions i expectatives.

I parlem també amb els portaveus de tres partits polítics municipals PP, UPYD i Ciutadans, els quals ens fan una valoració de la legislatura municipal, ens fan un diagnòstic de la problemàtica i potencialitat d’Alcoi, ens assenyales algunes mesures d’urgència i ens comenten les seues expectatives de govern.

En la secció El Gratis +interessant fem un repàs dels principals fits del segle XX per a superar el segle XXI. Canviem l’expressió “el poble que no coneix la seua història està condemnat a repetir-la” per “el poble que coneix la seua història està preparat per a superar els seus grans reptes”.

Per altra banda, tenim un petit reportatge a tot color de l’acte que va donar Pablo Iglesias en València recentment. Al qual van anar, per cert, molts alcoians. Per donar un aperitiu, en una carta que li va regalar una xiqueta a Pablo Iglesias posava “gràcies per retornar-li la il•lusió als meus pares”.

En l’àmbit cultural, presentem el cartell d’activitats del Teatre Calderón. Informem sobre l’acte inaugural del 85é aniversari IES Pare Victòria i 50 anys de l’edifici vell amb exposició de Madame Curie. En esports, tractem el divorci del Collao amb Òscar Cano després de l’empat…

A més de tot això, com ja sabem, amb El Gratis pots comprar i vendre qualsevol article de segona mà. I, per suposat, pots trobar les tendes, serveis i comerços més recomanables d’Alcoi. Agafa’n un, que no ocupa lloc!

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *