foradia ivace

Festival de swing i lindy hop aquest cap de setmana a Alcoi

Amb més de 200 inscrits aquest cap de setmana a Alcoi el Festival de swing i lindy hop amb un intens programa de música en directe i ball.

lindy hopS’ha presentat el programa del Winter Black Swing Festival, del 6 al 8 de febrer 2015, una cita que reunirà durant el cap de setmana a més de 200 persones a la ciutat, amb un intens programa de tallers i classes de ball, música en directe i altres activitats al voltant de la cultura del swing, han fet repàs en la sala de premsa de l’Ajuntament la responsable del grup de lindy hop i professora de ball Elisabet Monllor i el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi Paco Agulló.

Monllor ha comentat que la cita comptarà amb dos professors d’excepció com són l’australiana Sharon Davis i l’argentí Marcos Agote, dues figures de gran projecció en el món del lindy hop i el swing, amb nombrosos premis al seu palmarés.

A l’Àgora tindran lloc les classes i els tallers de ball, i hi haurà concerts de les bandes Swinging Affair, Le Dancing Pepa i Swing from the Bottom. Les activitats tindran lloc a la Cafeteria Casablanca, a l’Àgora, a la Plaça de Dins, a Cerveses Lluna i a la Filà Mudéjares.


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *