foradia subscriutegrat

Jornades d’Unadikum per Palestina a Alcoi

Dins de les jornades d'Unadikum al País Valencià el proper 12 de febrer a Alcoi a les 19:30 h. al Club d'amics de la UNESCO amb Manu Pineda.

manu pineda unadikumUna activitat en la que es parlarà de confluència i de la importància de la cooperació i l’activisme
el proper 12 de febrer a Alcoi a les 19:30 h. al Club d’amics de la UNESCO amb Manu Pineda: ‘La Cooperació Internacional des de l’àmbit local. Confluència i solidaritat’ la veritable història de la Franja de Gaza.

Manu Pineda, activista pels DDHH i membre Unadikum International Brigades present a les últimes massacres a Gaza; Estel·la Vidal, membre de BDS Alacant i Associació i Brigades Internacionals Unadikum País Valencià que acaba d’arribar de Cisjordània; i Jorge Ramos Tolosa, professor d’Història Contemporània de la Universitat de València

A més un dia abans el 11 de febrer, a València: Naixeran Oliveres – ‪#‎JeSuisPalestine
A les 18 h. agermanarem l’horta valenciana i la terra palestina amb un acte molt emotiu al CSOA l’HORTA (Benimaclet).

Plantarem una olivera portada des de Palestina per la companya Estel·la Vidal i llegirem poesies palestines en diverses llengües relacionades amb les oliveres, el símbol de la terra palestina. Llançarem la campanya ‪#‎OlivoXpalestina‬, que volem estendre més enllà del País Valencià i que vincularem amb la iniciativa sorgida a Ni’lin (Cisjordània) de ‪#‎ReplantPalestine2015‬.

A les 19:30 h. tindrem una xerrada-debat al saló d’actes Joan Fuster de la Facultat d’Història de la Universitat de València amb Manu Pineda.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *