foradia camaraalcoi

Compromís demana una campanya per trencar estereotips sexuals en els joguets

• Alcoi no ha realitzat durant aquest Nadal cap campanya per fomentar els valors igualitaris i trencar amb els estereotips • “Sembla que enguany no s’ha fet aquesta campanya per deixadesa del govern local, i pensem que des de les institucions no podem deixar passar el moment


Alcoi no ha realitzat durant aquest Nadal cap campanya per fomentar els valors igualitaris i trencar amb els estereotips de separació de sexes de xiquetes i xiquets. Un aspecte que Compromís ha trobat a faltar per la seua importància durant aquests dies, ja que “en aquestes dates es concentra la majoria de les vendes i publicitat de joguets, així doncs és el moment on més efectivitat tenen”.

“Sembla que enguany no s’ha fet aquesta campanya per deixadesa del govern local, i pensem que des de les institucions no podem deixar passar el moment de posicionar-nos amb la defensa d’aquests valors”, comenta Begonya Domènech, la nova regidora de Compromís Alcoi.

Per aquest motiu, Compromís presentarà una moció amb l’objectiu de fomentar aquests valors igualitaris. Segons ens comuniquen, aquesta moció ha rebut el suport de tots els partits i es convertira en Moció institucional, “de la que estem molt contents, encara que continuarem exigint al govern que realitze aquest tipus de campanyes”.

Cal afegir que Begonya Domènech prendrà possessió el pròxim ple de l’Ajuntament el dilluns 18.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *