foradia subscriutegrat

1 milió d’euros de la Generalitat per finançar el projecte d’El Molinar i la via ciclopeatonal

• Revitalitzar i fer d’El Molinar un centre d’interpretació industrial, un espai on ressaltar Alcoi com a nucli històric industrial valencià • L'altre projecte és el de la via ciclopeatonal que connectarà els barris de Batoi i la Zona Nord mitjançant un traçat de 4,5 quilòmetres


Ho ha confirmat el director d’Administració Local de la Generalitat, Antoni Such, junt amb l’alcalde d’Alcoi i altres representants municipals: Alcoi rebrà 994.000 € per tal de dur a terme al voltant del 50% de dos projectes que el Govern d’Alcoi té previst implantar a partir d’aquest any.

El primer d’ells consisteix a revitalitzar i fer d’El Molinar un centre d’interpretació industrial, un espai on ressaltar Alcoi com a nucli històric industrial valencià. Un projecte valorat en 1’2 milions d’euros per al qual s’ha rebut una subvenció de 496.675 €.

L’altre projecte és el de la via ciclopeatonal que connectarà els barris de Batoi i la Zona Nord mitjançant un traçat de 4,5 quilòmetres, iniciativa que serà finançada amb 410.000 €, d’un total de 994.000 €. Aquesta forma part de les diverses actuacions que el Govern està duent a terme en matèria de mobilitat urbana a Alcoi per tal de fer una ciutat urbanísticament més saludable.

L’alcalde s’ha mostrat agraït per les ajudes de “dos projectes que són molt importants per a Alcoi“. Per altra banda, ha valorat que Alcoi ha rebut durant el 2017 més subvencions des de la Generalitat que mai en la història; en aquest sentit, ha manifestat que 2018 té també una bona previsió.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *