foradia subscriutegrat

Més del mateix… ¿fins quan? nou empat de l’Alcoyano

Més del mateix… ¿fins quan?, Alcoyano 0 Olimpic Xàtiva 0. A Oscar cano li han xiulat abans començar el partit, al descans, abans començar la segona meitat i al final. Rangel, Diego Jiménez i Rifaterra, tres veterans exalcoianistes, que hui jugaven a l’Olimpic de Xàtiva.

Alcoyano Olimpic

C.D. ALCOYANO: Diego García, Mario Fuentes, Oscar López, Pituli, i Javi Rubio. davant Kike López, Alfaro, Devesa, Rubén Ramos i Julio De Dios./ foto: JCPlà

Debut al Collao de 3 dels nous fitxatges, que evidentment necessiten més temps d’adaptament,; però a la fi com últimament més del mateix. Sembla molt cruel la seguda a la banqueta de Jero, tot i que el jove porter no va estar gens encertat front al Huracán. L’Alcoyano tècnicament està en mans d’un home que el que li la fa, li la paga; però el que no deu oblidar Oscar Canoes que gràcies a Jero continua sent entrenador del Alcoyano.

Comence a pensar que l’Alcoyano s’enganyat d’entrenador; ¿no és estrany que hòmens com César Remón i Bello abandonen l’equip per no sentir-se a gust?; ¿No és rar que hòmens com Joan Vich i José Antonio desapareguen de l’equip i acaben per marxar sen? I per a súmmum, sempre sa dit que un esquerrà ràpid i hàbil, és una perla; ¿sabien que Oscar Cano té un esquerrà damunt alcoià, titular indiscutible l’any passat en  amb el Muro on va jugar de lateral, mig i extrem?, doncs com segurament amb Oscar Cano no ho sabran, els ho dic jo, li diuen Pablo Carbonell. Els he fet aquesta reflexió perquè del partit ha sigut molt avorrit i gràcies al fet que l’Olímpic no ha cregut en les seues possibilitats, s’ha empatat en casa. A Oscar cano li han xiulat abans començar el partit, al descans, abans començar la segona meitat i al final.

Primera meitat, un remat de l’alcoyano a l’últim minut.

Dos eren les notícies tot just abans de començar el partit, la imatge del porter titular fins aquest partit a la banqueta, i l’apreciable xiulada que ha patit Oscar Cano cap a la banqueta, que no fa mes a confirmar eixe divorci entre afició i tècnic del qual ja els parlàvem fa 15 dies. Del partit millor oblidar-se, dues anotacions tan sols, una caiguda d’Alfaro dins l’àrea davant l’últim defensor de l’Olimpic i en el minut 45, ha sigut el debutant Pituli qui ha fet un bon llançament i sa trobat la resposta de Rangel despejant el baló. Rangel, Diego Jiménez i Rifaterra, tres veterans exalcoianistes, que hui jugaven a l’Olimpic de Xàtiva. Amb crits de “fora, fora” dirigits únicament a Oscar Cano, el tècnic granadí ha enfilat el túnel de vestuaris.

Jero banquillo

Jero en el banquillo./ foto: JCPlà

Segona part, igual i lesió de mario fuentes.
A la segona meitat, com també en la primera, Alfaro ho a intentat, però després d’una gran jugada persona, s’ha inflat de baló i en conter de centrar ha xutat fora. Tres minuts després Rangel torna a lluirse en un bon llançament alcoianiste; i al 62 torna a haver una caiguda dins l’área de l’Olimpic, visualment ha paregut penal, desde lluny, però el Castellan– ManchegoLópez López, molt prop, li a ensenyat groga al debutant Kike López per simular penal al seu entendre. Cinq minuts després ha vingut la lesió de Mario Fuentes al genoll, que en les primeres exploracions del Dr. Rubio, i a falta de la pertinent ressonància, no aparenta gravetat.

L’àrbitre ha afegit 4 minuts a aquest tediós partit, que com era d’esperar ha acabat en una nova xiulada al míster, que això sí no s’ha amagat, ha saludat als seus jugadors, aguantant la xiulada, que segons ha dit en roda de premsa, ha sigut menor que la de fa 15 dies. Aquest home no sé què vol fer mos creure, però si el xiulen cada volta que entres o surts del camp, ¿quina prova més vol del desacord de l’afició amb ell?. Si li han xiulat menys serà perquè l’afició baixa els braços es gira i sen va a sa casa, donat que no pot fer res més; és una llàstima perquè considere la gestió de l’equip de Juan Serrano com a modèlica, però si no prenen mesures, com diem en Alcoi, “açò acabarà mal”.

FITXA TÈCNICA:
C.D. ALCOYANO: Diego García, Devesa (Cp.), Navarro, Mario Fuentes (Víctor Mongil 67)Öscar López, Javi RubioJulio De DiosAlfaro, Rubén Ramos (Francis Ferrón 59)Kike López i Pituli (Nico Cháfer 77)
OLIMPIC DE XÀTIVA: RangelRevert, Belda, Luis Acosta, Mendoza (Cp.), Valiente, Toni Vela (Rifaterra 73), Àlex Vaquero (Samu 84)Dani Gómez, Diego Jiménez i Víctor Ruiz Àlex Cortell 56)
ÀRBITRE: Carlos López López, del col•legi CastellanoManchego, va amonestar als locals Kike López i Julio de Dios, i als visitants Revert, Belda, Luís Acosta, Toni Vela i Diego Jiménez.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *