foradia subscriutegrat

La Diputació de València reparteix a Xàtiva els premis del Concurs Ambiental Escolar

• Vora 3.800 alumnes de 73 centres de les comarques valencianes participen en la quarta edició del Concurs Ambiental Escolar • Un concurs que treballa la sensibilització sobre la importància del medi ambient amb els alumnes.


Vora 3.800 alumnes de 73 centres de les comarques valencianes participen en la quarta edició del Concurs Ambiental Escolar que ha realitzat la Diputació de València. Un concurs que, amb la col·laboració dels ajuntaments, treballa la sensibilització sobre la importància del medi ambient amb els alumnes.

En total, han participat 153 alumnes de Xàtiva. La guanyadora, una alumna del Nuestra Senyora de la Seu, ha rebut com a premi tres entrades per al Bioparc de València; el seu treball apareixerà al calendari ambiental. A més, tots els alumnes participants han sigut guardonats amb un diploma personalitzat i un embolcall reutilitzable.

Aquest embolcall és un producte lliure de ‘Bisfenol A’ que es pot convertir en una tovallola antitaques, ajustable i fàcil de netejar, i que a més es pot llavar amb la rentadora. L’embolcall s’acompanya amb un document on es detallen les emissions de diòxid de carboni (CO2) que un escolar i un col·legi poden estalviar al llarg del temps amb el seu ús.

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, i la regidora de Medi Ambient de Xàtiva, Pilar Gimeno, han fet entrega dels premis i del guardó especial a la guanyadora.

Josep Bort ha expressat la seua satisfacció amb la nombrosa participació d’alumnes al concurs, i ha aprofitat per destacar que “és molt important que els xiquets i xiquetes tinguen en compte des de l’inici el planeta que a nosaltres ens ha costat tantes generacions pensar i que ells tindran a les seues mans en el futur”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *