lasarga ajualcoipresuparticipa

Carnestoltes als col·legis

Una multitud de col·legis i guarderies d’Alcoi van celebrar el passat divendres, 13 de febrer, el carnestoltes amb diverses desfilades pels carrers de la ciutat. Un esdeveniment en el qual van participar tant grans com menuts.

carnestoltes2

El carnestoltes sempre és motiu de celebració pels col·legis i guarderies d’Alcoi que, com un any més, es van sumar a l’esdeveniment i van preparar desfilades simultànies pels carrers de la ciutat. Però no sols els xiquets van gaudir d’aquesta festa, també els mateixos mestres es van disfressar, així com els pares i mares dels menuts.

La música i el bon temps va acompanyar la jornada del passat divendres 13 de febrer, en la qual van participar algunes guarderies com Garabatos, 8 patos, Patufets i Sol Solet; i col·legis com Carmelitas, Sant Vicent, Santa Ana, José Arnauda, Esclaves, El Romeral, Tomás Llácer, Horta Major, La Salle i Miguel Hernández.

carnestoltes1

Foto Antonio Liminyana./

Recordar, a més, que el Carnestoltes d’Alcoi es donarà cita el pròxim dissabte 21 de febrer a partir de les 19’30 hores. L’esdeveniment comptarà amb una gran desfilada de disfresses pel Carrer Sant Nicolau. I com a cloenda, la diversió continuarà a la Plaça de Dins amb una gran discomòbil i festa fins a la matinada.

Per optar a algun dels premis a les millors disfresses cal inscriure’s prèviament a la pàgina web www.inscripcongres.com. I per a més información, tota l’actualitat pot seguir-se al conter de Facebook del Carnestoltes Alcoi.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *