foradia subscriutegrat

Compromís vol aplaudir la reactivació del Casal Jove

Els interessos generals de la joventut d’Alcoi haurien d’estar per damunt dels interessos polítics • Sabina Gregorio: “Aplaudim la reactivació del casal jove iniciada per compromís ara fa tres anys”

casal joventut

Un espai per la joventut d’Alcoi per gaudir del temps lliure./lesmuntanyes.com

Compromís va iniciar el projecte del Casal Jove mitjançant la Regidoria de Joventut, Sabina Gregorio, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, explica que “a l’inici de la legislatura, tot i els escassos recursos destinats a Joventut, amb la implicació de nombroses entitats juvenils”.

Aquest projecte mamprés per Compromís, tenia el vistiplau dels aleshores socis de govern: PSOE i EU. I després del trencament del govern, a preguntes directes del grup de Compromís, la regidora de Joventut actual es va comprometre a continuar amb el projecte; “però ha tardat tres anys en enllestir-lo”.

Gregorio manifesta la seua alegria perquè finalment s’haja iniciat seriosament el treball en joventut, a la vista de la informació de la regidora de Joventut, sobre la imminent posada en marxa del Casal Jove , “tot i que el Casal Jove perseguia molt més que l’organització d’activitats lúdiques; es tractava de crear un espai de convivència i de participació al si de l’ajuntament”.

Des del punt de vista de Compromís el Casal Jove és una eina participativa i de treball per a un col·lectiu, els joves, històricament poc tingut en compte per l’ajuntament. A més a més, és ara la joventut la que més està patint l’atur i la precarietat laboral, la qual cosa els provoca desafecció cap a les institucions i alienació social.

Per això insisteix la regidora de Compromís: “Confiem que s’arreplegue aquest esperit ja que als grups de l’oposició no se’ns ha donat l’oportunitat de fer cap aportació ni de participar en el projecte. Més encara: ens hem assabentat el mateix dia que el govern ha aprovat el plec de condicions per a adjudicar el servei a una empresa privada. Vist que l’antic edifici de Cervantes té dues plantes, esperem que per fi hi haja espai disponible per a albergar-hi entitats juvenils locals” —conclou la regidora.

Els interessos generals de la joventut d’Alcoi haurien d’estar per damunt dels interessos polítics i per a la regidora: “És molt trist que una eina per a combatre tot açò (el Casal), encara que modesta, siga desaprofitada pel govern PSOE-EU. Confiem en què es recupere la implicació completa en el projecte i la participació juvenil, tot i haver sigut un altre partit el que ho va iniciar”.

Font: Compromís Alcoi./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *