foradia subscriutegrat

Donacions de la Fundació Amancio Ortega als hospitals d’Alcoi, Ontinyent i Xàtiva

• La Conselleria de Sanitat de la Generalitat ha rebut equipament oncològic que es distribueix entre diferents hospitals del País Valencià. • L’hospital de Xàtiva rebrà un nou TAC, el d’Alcoi rebrà un mamògraf digital i el d’Ontinyent rebrà un mamògraf i un TAC.


La Conselleria de Sanitat de la Generalitat ha rebut equipament oncològic a través de la Fundació Amancio Ortega. Una donació que permetrà millorar un servei sanitari que cada any detecta vora 23.000 casos de càncer.

El conveni signat entre les dues institucions contempla una inversió de 29’4 milions d’euros per a subministrament, instal·lació i posada en marxa d’equipament d’atenció, diagnòstic i tractament de malalties oncològiques.

Una inversió que inclou una màquina PET-TAC, onze mamògrafs, set ressonàncies magnètiques, quatre actualitzacions de mamògrafs, vuit TACS i vuit acceleradors lineals. L’equipament es distribuirà entre diferents hospitals del País Valencià.

Entre ells, l’hospital de Xàtiva rebrà un nou TAC, el d’Alcoi rebrà un mamògraf digital i el d’Ontinyent rebrà un mamògraf i un TAC.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *