foradia subscriutegrat

Un Alcoyano cansat no passa de l’empat davant l’Huracàn

Mal partit del Alcoyano que va acusar en excés l'esforç realitzat en Copa. Emerson Esteve, va indicar que l'Huracán havia estat l'únic conjunt que volia guanyar i Oscar Cano, reconegué la superioritat del rival. Al final resignació en els aficionats locals que donaven per bo el punt aconseguit.

Alcoyano Huracan

C.D. Alcoyano i de dreta a Esquerra: Jero, Francis Ferrón, Oscar López, Mario Fuentes i Mongil. Agatxats Julio De Dios, Javi Rubio, Alfar Carles Salvador, Devesa i Israel Jerez.

L’Alcoyano a més d’enfrontar-se amb un dels favorits al títol, l’Huracán, es va trobar molt cansat després de l’esforç realitzat en la Copa el dimecres passat. Els valencians abrigallats per un nodrit grup d’aficionats, van superar a l’Alcoyano, que va tindre en el seu porter de la pedrera, Jero, al jugador més destacat. Al final resignació en els aficionats locals que donaven per bo el punt aconseguit, ja que perfectament hagueren pogut guanyar els visitants.

Primera meitat per a l’Huracán que es toparen amb Jero.

Mal partit del Alcoyano que va acusar en excés l’esforç realitzat el dimecres passat en Copa davant el Nàstic de Tarragona; per la seua banda, l’Huracàn molt millor posicionat va ser clar dominador de la situació però no va saber concretar les seues accions, a més de trobar-se amb el porter del Alcoyano, quan pràcticament es cantava el gol. La intervenció més destacada de Jero, en aquesta primera meitat, va ser al minut 17 quan volava per a enviar a córner després d’un gran llançament de falta del veterà Luismi Loro. El destacat pel Alcoyano en tot aquest període, fou la xilena de Francis Ferrón als 33′ després de rebre el passe d’Alfaro; la rematada del davanter del Alcoyano no va trovar porta per ben poc. En l’equip valencià dirigit per Emerson Esteve, va destacar en sobre manera, Txomin Barcina que va representar un mal somni per a la defensa del Alcoyano

Segona meitat, més del mateix i de nou sense gols.

A la represa les coses van continuar exactament igual, amb un Huracán dominador de la situació i que de nou va tindre al seu dorsal 11, Txomin Barcina com a jugador més destacat, i va obligar a Jero de nou al 54´ a fer una gran intervenció a llançament del jugador de la Rioja del Huracán. De nou al 71´amb els mateixos protagonistes, més el travesser, ja que la internada de Txomin es va trobar amb el desvio de Jero i la madera que va repelir el llançament del jugador visitant. Després varem vorer tímides ocasions en les botes primer de Rubén Ramos i en les acaballes del partit en Mongil, però lamentablement per al Alcoyano, cap d’elles va fructificar. El murcià Salvador Lax Franco, va afegir 3 minuts però igual que va passar en tot el partit, no hi haguera gols en aquest Alcoyano / Huracan en el que els 2 conjunts es varen respectar en excés.

Fitxa Tècnica:  C.D. Alcoyano i de dreta a Esquerra: Jero, Francis Ferrón, Oscar López, Mario Fuentes i MongilAgatxats Julio De DiosJavi RubioAlfar Carles Salvador, Devesa i Israel Jerez. Als 55′ Rubén Ramos per Javi Rubio; als 60´José Antonio per Alfaro i als 72, Ivan per Israel Jerez.

Huracán: PacoJavi Barrio, Peris Fali (63´Cifo) i (78´lesionat Javi Boix), Tomás RusoAmarilla, Jesús Rubio 85´Julià), SanjuliánTariqLuismi Loro i Txomín Barcina.

Arbitre: Salvador Lax Franco (Collegi Murcià), va amosnestar als alcoyanistes Devesa, Mario Fuentes i Julio de Dios i a Sanjulián per els valencians.

Sala de premsa

Aficion del Huracan

Aficionats del Huracàn en el Collao./

El primer a acudir a la roda de premsa, va ser el tècnic del Huracán Emerson Esteve, que va indicar que l’Huracán havia estat l’únic conjunt que volia guanyar, destacant al seu extrem Txomin Barcina, que no varen deixar jugar al Alcoyano, però que com que no (…) precisos, no varen poder avançar-se al marcador.

Després va ser el central Mario Fuentes el que va confirmar que s’havien enfrontat a un dels millors equips del grup; que l’Alcoyano es va trobar cansat, i que había que valorar positivament el punt obtés. Que els havia faltada fluïdesa però que la gespa no els va ajudar, ja quan camp estava lent. Va destacar igualment la confiança que es va transmetre Jero amb les seues intervencions.

Finalment el técnic local, Oscar Cano, reconegué la superioritat del rival, i que el cos tècnic ja observava als 20 ó 25 minuts el cansament de l’equip. Va destacar a l’omnipresent Txomin i al davanter Tarik. I després va posar pels núvols al seu porter Jero, que al marge de serenitat, va valorar el desplaçament que fa amb els llançaments en els peus, mostrant-se també esperançat en recuperar per a Xàtiva a Navarro i a Perona, e intentar fer bo el punt aconseguit el diumenge, puntuant en La Murta.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *