foradia subscriutegrat

Pas enrere de l’Alcoyano i nou empat

C.D. Alcoyano 0 - Hopitalet 0 • Els alcoyanistes no van inquietar la porteria de Craviotto • Just repartiment de punts i un resultat que no deixava content a cap dels dos equips • La nota positiva de la vesprada va ser el debut en casa de l’alcoià Pablo Carbonell

alcoyano-hospitalet

Partit aburrit per als nombrosos espectadors que es donaren cita al camp del Collao./

L’Alcoyano no va ser capaç de batre la porteria de Craviotto, porter i capità de l’Hospitalet en un partit roín per als nombrosos espectadors que es donaren cita al camp del Collao. Molt poquets remats a porta d’un Alcoyano, això sí, es va desfonar, posa’n li unes ganes tremendes, tot i que des del minut 68 els catalans es van quedar amb un home menys per expulsió de R. Alcaraz.

La nota positiva de la vesprada va ser el debut en casa d’un dels oblidats d’Oscar Cano, l’alcoià Pablo Carbonell, un esquerrà de què ben segur es parlarà i al que Carlos Sempere li va donar l’oportunitat al minut 73. El pròxim partit dels alcoianistes, serà una complicada Badalona-Alcoyano.

Primera meitat avorrida i sense gols.

L’únic capítol ressenyable del primer temps, va ser la gran quantitat de targetes que va mostrar l’àrbitre madrileny Sánchez-Seco; que va posar el llistó tan baixet que difícilment acabarien els dos conjunts amb 11 jugadors al terreny de joc. L’Alcoyano no va eixir amb davanter centre pur al camp, donat què el tàndem Sempere-Palop, van decidir deixar a la banqueta tant a Francis Ferrón com a Gabarre, que ocuparien eixa demarcació concreta; en canvi hòmens molt ofensius com Kike López, Pituli, Rubén Ramos o Israel Jerez, als que podíem definir com a mitges puntes, per generalitzar, sí que van participar al partit. Sota Pals, un segur Jero, aprofitava la lesió del seu Company Diego per a confirmar que la meta està ben segura.

Si hem comentat que els alcoianistes no van inquietar la porteria de Craviottoalgo semblant va ocórrer amb els catalans, que molt a la llarga intentaven arrimar se a la porteria de Jero, resolent-ho sense problemes el porter de la pedrera de l’Alcoyano.

Segona part, l’Hospitalet amb 10, debut de pablo carbonell, però 0 a 0.

pablo carbonell alcoyano

Pablo Carbonell./

A la represa, l’Alcoyano ja va més decidit a buscar la porteria dels catalans; també és cert que sembla que l’entrenador visitant s’enganya al fer els 2 canvis primers sense llevar a cap jugador dels amonestats, i clar va arribar un moment on el mig campista R. Alcaraz va vorer la segona groga, i va haver d’anar al vestidor vora 25 minuts abans de la finalització.

Els blancs i blaus van arraconar als catalans a partir d’aquest instant, i a més a més anaven afegint davanters, com era el cas de Francis Ferrón, que sortia al 52, el referit Pablo Carbonell que ho feia en el 73 i a les acaballes Gabarre a vorer si en pescava una en el 92. I és que va haver-hi tantes interrupcions, que l’àrbitre va donar 5 minuts de temps afegit en aquesta segona meitat. El curiós és que l’Hospitalet en el temps afegit va donar algun esglai a la porteria de Jero, i la cosa haguera pogut ser pitjor. A la fi, just repartiment de punts, un resultat que no deixava content a cap dels dos equips, que s’encontren igualats a la classificació i que per tant necessitaven guanyar.

FITXA TÈCNICA:
C.D.ALCOYANO: JeroMongil, Devesa (Cp(Gabarre 92), Mario FuentesÓscar López, Javi RubioKike López, Nico CháferPituli (Pablo Carbonell 73), Rubén Ramos, i Israel Jerez Francis Ferrón 52)
HOSPITALET: Craviotto (Cp), PequeValentín, Aleix, Agus, R. Alcaraz, David HaroVivi, Boris (Lavi Nartínez 62), J. A. Bueno (Canario 60) i Morgado (M. A. Luque 74).
ÀRBITRE: Miguel Sánchez-Seco Otero, del col·legi madrileny, va amonestar als locals Devesa, Mario FuentesJavi Rubio i Francis Ferrón; per l’Hospitalet van vorer groga AgusViviMorgadoLuque i R. Alcaraz que en va vorer 2 pel que va ser expulsat al minut 68.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *