foradia pressupostparticipatiualcoi

Èpic Alcoyano davant el Barça B en l’acomiadament a Lionel Grau

• ALCOYANO 3 BARÇA B 2 • El Collao ha dit adéu de la millor manera possible a Lionel Grau • Una pancarta amb el rostre de l'exmandatari "Gracias por tu pasión" •

image2

El Collao ha dit adéu de la millor manera possible a un puntal fonamental per a l’Alcoyano com era Lionel Grau; primer amb un respectuós minut de silenci que a més a més estava acompanyat per una pancarta que amb el rostre de l’exmandatari inclosa deia: “Gracias por tu pasión”.

Per la seua part tota la plantilla, només acabar el partit brindaven la victòria, encara en els vestidors, alça’n un cartell amb: “Va por ti Lionel”. Però pense que si Lionel haguera somiat un final de partit per al seu acomiadament, haguera sigut aquest, donat que hi han confluït tots els valors de l’Alcoyano de tota la vida amb èpica i uns jugadors abandonant el camp sota els crits de De-por-ti-vo… Deportivo! per part d’una afició entregada.

Sí que voldria significar breument que la Federació ha decidit reduir a 15 segons els minuts de silenci, motivat per les contínues faltes de respecte que es produïen. Pense que els aficionats s’han quedat una mica decebuts i que és una llàstima que per culpa d’alguns impresentables, l’acomiadament de les persones quede un poc més pobre.

El partit hi ha es començat trepidant amb dues clares ocasions per als culés, que han llançat fora en la primera, i s’han trobat amb Marc Martínez i el travesser; Però un innocent penal comés per la defensa visitant a permès avançar als blancs i blaus mitjança’n Jony. Però els erros dels catalans no han acabat ací, donat que Fali ha protestat iradament la pena màxima, veient groga i dos minuts després ha fet una innecessària entrada al centre del camp i ha vist la segona groga deixant als seus amb 10 quan quasi s’hi havien complit 20 minuts. Amb aquesta victòria mínima de l’Alcoyano es va acabar el primer període.

Al cap de 10 minuts de la represa Jony marcava el segon i tenint en conter que els visitants estaven amb inferioritat numèrica, ningú podia pensar que l’Alcoyano passaria angoixes en aquest partit, però la realitat va ser una altra molt distinta. Abans del trepidant final que ens esperava, l’exalcoianiste Alfaro era substituït i el Collao aplaudia al de Huelva que tan bones vesprades de futbol havia donat.

un llançament esquerrà fenomenal, i va deslligar la bogeria al Collao amb el final somiat per Lionel al Collao.

alcoyano-lionelS’arrimàvem així a l’últim tram del partit, on el Barça acurtava distancies amb un gol en pròpia meta de l’Alcoyano en la treta d’un córner. En mig del desconcert local, Jeremy Guillemenot, substitut d’Alfaro, feia de cap l’empat a 2 que queia com una gerra d’aigua freda. Per al final, com l’Alcoyano d’antany, Gato en jugada persona i engaltant un llançament esquerrà fenomenal, i va deslligar la bogeria al Collao amb el final somiat per Lionel al Collao.

Per l’Alcoyano jugaren: Marc Martínez, Jorge Hernández (Ángel Min. 56), José García (Mario Árques Min. 79), David Torres (Mariano Min. 64), Fran Miranda, Mario Fuentes, Gato, Navarro, Jony, Tomás Ruso i Barreda.

Gols: 1-0 Jony (Penal Min 17); 2-0 Jony (Min. 52); 2-1 Fran Miranda (P.P. Min. 79); 2-2 Guillemenot (Min. 85); 3-2 Gato (Min. 86)

Font: JoseKa./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *