lasarga subscriute elgrat

Assemblea oberta organitzada per Guanyem Alcoi

Divendres 27 de febrer en el Centre Cultural Ovidi Montllor a les 19:00h. • Convidan a tots els veïns i veïnes d’Alcoi • Es presentarà l’esborrany del Reglament de Primàries

guanyem constitucioGuanyem Alcoi ha emés un comunicat convocan a una assemblea oberta per al pròxim divendres 27 de febrer en el Centre Cultural Ovidi Montllor a les 19:00h.

Guanyem Alcoi convida a tots els veïns i veïnes d’Alcoi a aquest procés de construcció col·lectiva en el que es donarà un pas més en aquest projecte comú per guanyar Alcoi i que tindrà com a objectiu tractar els següents temes:

  • – Codi Ètic
  • – Presentació del Reglament de primàries
  • – Finançament de Guanyem Alcoi i forma jurídica

Es debatrà i es votarà la primera proposta de la Coordinadora respecte el punt 3.6 del Codi Ètic que va queda en l’aire durant l’última Assemblea i es debatran propostes de millora. A més es presentarà expressament la proposta per a que l’Assemblea tinga la capacitat de revocar als possibles regidors i càrrecs de lliure designació.

Es presentarà l’esborrany del Reglament de Primàries com a ferramenta per elegir la candidatura de Guanyem Alcoi. Com a tercer punt es presentarà una proposta sobre el finançament de Guanyem Alcoi i sobre la forma jurídica per a presentar-se a les pròximes eleccions municipals. Per últim s’obrirà el torn de precs i preguntes per a que tothom el que vulga puga donar la seua opinió.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *