lasarga subscriutegrat

Campionats Provincials d’Escacs a Cocentaina

La localitat serà seu d'aquests Campionats per 2º any consecutiu. El torneig comptarà amb les diferents Categories de Subs 8 -10 -12 -18 i pel moment hi ha inscrits un total de 73 jugadors.

campionat-escacsLa localitat de Cocentaina acollirà, el pròxim 1 de març, els Campionats Provincials d’Escacs d’Alacant en les seues diferents Categories Subs 8 -10 -12 – 18. L’objectiu és promocionar els escacs de base de la nostra província. Cocentaina és seu d’aquests Campionats per 2º any consecutiu.

Està organitzat pel Club d’Escacs Cocentaina i la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, disputant-se en el Gimnàs del Poliesportiu Municipal de Cocentaina a partir de les 10 hores, comptant amb la patrocinación de la Regidoria d’Esports del M. I. Ajuntament de Cocentaina que ha fet possible aquest esdeveniment juntament amb els Organitzadors i diversos Col·laboradors.

La competició es jugarà al millor de 7 rondes en sessió de matí i vesprada, a excepció de la Categoria Sub 10 que per ser pocs participants està previst que siga a 6 rondes. Al torneig participaran jugadors provinents de tota la província d’Alacant i alguns de la província de València. De moment hi ha inscrits un total de 73 jugadors.

El Campió i la Campiona de cada Categoria es classifiquen per als Campionats Autonòmics, i tots els participants rebran un obsequi per la seva participació, a més de trofeus els 3 primers Classificats i la 1ª Classificada Femenina.

Del Club d’Escacs Tabiya Alcoi i del Club d’Escacs Cocentaina participaran els seus jugadors més destacats en totes les Categories.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *