lasarga ajualcoitel

Campionats Provincials d’Escacs a Cocentaina

La localitat serà seu d'aquests Campionats per 2º any consecutiu. El torneig comptarà amb les diferents Categories de Subs 8 -10 -12 -18 i pel moment hi ha inscrits un total de 73 jugadors.

campionat-escacsLa localitat de Cocentaina acollirà, el pròxim 1 de març, els Campionats Provincials d’Escacs d’Alacant en les seues diferents Categories Subs 8 -10 -12 – 18. L’objectiu és promocionar els escacs de base de la nostra província. Cocentaina és seu d’aquests Campionats per 2º any consecutiu.

Està organitzat pel Club d’Escacs Cocentaina i la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, disputant-se en el Gimnàs del Poliesportiu Municipal de Cocentaina a partir de les 10 hores, comptant amb la patrocinación de la Regidoria d’Esports del M. I. Ajuntament de Cocentaina que ha fet possible aquest esdeveniment juntament amb els Organitzadors i diversos Col·laboradors.

La competició es jugarà al millor de 7 rondes en sessió de matí i vesprada, a excepció de la Categoria Sub 10 que per ser pocs participants està previst que siga a 6 rondes. Al torneig participaran jugadors provinents de tota la província d’Alacant i alguns de la província de València. De moment hi ha inscrits un total de 73 jugadors.

El Campió i la Campiona de cada Categoria es classifiquen per als Campionats Autonòmics, i tots els participants rebran un obsequi per la seva participació, a més de trofeus els 3 primers Classificats i la 1ª Classificada Femenina.

Del Club d’Escacs Tabiya Alcoi i del Club d’Escacs Cocentaina participaran els seus jugadors més destacats en totes les Categories.


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *