foradia elgrat

Carnestoltes d’Alcoi 2015

La celebració tindrà lloc el 21 de febrer. La diversió continuarà, després de la desfilada, a la Plaça de Dins amb una gran discomòbil i festa fins a la matinada.

carnestoltes-acloiiUn any més arriba el Carnestoltes d’Alcoi. Enguany, la celebració tindrà lloc el 21 de febrer. De nou, la celebració començarà a partir de les 19’30 hores amb una gran desfilada de disfresses pel Carrer Sant Nicolau. I com a cloenda, la diversió continuarà a la Plaça de Dins amb una gran discomòbil i festa fins a la matinada.

L’esdeveniment ha sigut presentat en roda de premsa pel regidor de Festes, Jordi Martínez, i el responsable de l’empresa SEA Eventos, Tomás Tomás. Al respecte, Martínez ha destacat que “un any més tindrem a Alcoi una gran festa, ben participativa i popular, per a tot tipus de públics i per gent de totes les edats, que estem segurs que serà un gran èxit. Tothom pot participar a la desfilada, i tothom podrà divertir-se el dia de la festa”.

Per la seva banda, el responsable de l’empresa que organitza la celebració ha recordat que per optar a algun dels premis a les millors disfresses cal inscriure’s prèviament a la pàgina web www.inscripcongres.com

Tota l’actualitat pot seguir-se al conter de Facebook del Carnestoltes d’Alcoi.


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *