foradia subscriutegrat

Lliurats els premis del Repte AITEX Mango Smile

Un dels Projectes presentats pel Campus d’Alcoi guanya el Repte AITEX Mango Smile. Aquesta edició ha comptat amb la participació d'alumnes de la UPV i del Elisava UPF de Barcelona.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlba del Camp i Elena Martínez, alumnes de 3º del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes impartit en el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, han sigut les guanyadores del repte AITEX – Mango Smile. La presentació de projectes es va realitzar en el Saló d’Actes de AITEX i en la final van participar un total de deu propostes.

El Repte consistia a tractar de trobar i desenvolupar noves aplicacions comercials i industrials de materials procedents de residus orgànics.

El jurat ha estat compost per 5 representants de AITEX i la fase final ha comptat amb la presència de Vicente Blanes, Director General de Aitex i de Pablo Díaz, Subdirector de l’Àrea de Relacions amb l’Entorn del Campus d’Alcoi de la UPV, acompanyat per Maria Ángeles Bonet, Directora Acadèmica del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes i per Ignacio Montava, Director Acadèmic del Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil impartit en el campus.

Aquest primer premi compta amb una dotació d’1.500€. El segon projecte que ha resultat guanyador és el casc protector, presentat pels alumnes del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial de Elisava, dotat amb 500€.

En aquesta segona convocatòria de Mango Smile, s’han presentat un total de 28 projectes per a la cerca d’aplicacions de teixits produïts amb material procedent de residus orgànics.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *