foradia cdturisme

Podem Alcoi debat el seu posicionament front Guanyem Alcoi

L'assemblea va servir per comunicar la creació de les pròximes comissions, convocar una assemblea extraordinària per al pròxim dimecres, a més de parlar de possible suport a la plataforma municipalista ciutadana, Guanyem Alcoi.

podemalcoiEn l’assemblea Podem Alcoi del dimecres 25 van assistir al voltant de 70 persones. El consell ciutadà i la resta de membres actius del Cercle van fer, primerament, l’informe del treball realitzat en les comissions de treball (comunicació, joventut, ecologia, continguts, igualtat…) i van comunicar la creació de les pròximes comissions (anàlisi polític i extensió i participació).

Seguidament, es va informar sobre l’actualitat del procés de presentació i aval de candidats per a les eleccions autonòmiques. En este sentit van convocar una assemblea extraordinària per al dimecres que ve, dia 3.

Per a continuar, es va parlar de possible suport a la plataforma municipalista ciutadana, Guanyem Alcoi. Es van recordar els punts estatutaris que Podem recomana en este sentit: es recolzaran candidatures que complisquen els punts de la nova política: obertes a tota la ciutadania, amb grups de treball oberts, amb llistes de candidats oberts i votats per la ciutadania, amb un discurs transversal, etc.

Segons es va informar, Guanyem Alcoi està complint tots aquestos punts. Únicament es té dubtes en la fórmula que s’adoptarà per anar a les municipals: la que es planteja en Guanyem és una coalició de partits adaptada a la nova política. Podem, en principi, voldria evitar les coalicions, no obstant això el tipus de coalició pel que aposta Guanyem Alcoi s’adapta a la nova política que requereix Podem.

El debat està obert i és l’assemblea al complet, és a dir, tots els inscrits en Podem Alcoi, qui decidirà finalment el suport o no suport. Per altra banda, el Secretari General va comunicar una reunió de secretaris generals a nivell País Valencià en el qual coordinaran criteris per posicionar-se davant d’aquestes candidatures.

A continuació, es va projectar un vídeo de 20 minuts (Caza de Brujas contra Podemos) que resumeix els atacs i mentides que estan patint els membres promotors de Podem per part dels grans mitjans de comunicació per a, seguidament, desmentir la informació. A més es va comparar el bon tracte que estan rebent els membres del partit Ciutadans (alguns d’ells imputats o amb estretes relacions amb imputats) amb l’agressivitat amb la qual es tracta als portaveus de Podem.

Per a finalitzar es va entaular un debat obert en el qual va haver-hi algunes intervencions en la línia del vídeo i altres referents al tema de Guanyem. Abans d’acabar l’assemblea es va configurar l’ordre del dia de la següent assemblea, en la qual es tractaran les novetats hagudes del partit i es convidarà a algun expert en matèria de Dependència social perquè explique la situació actual.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *