foradia subscriutegrat

En marxa la subseu de l’IVAM en el CADA d’Alcoi

• Primera reunió per a treballar en la instal·lació de la subseu de l'IVAM • La comitiva ha realitzat una visita a les instal·lacions.

Ha tingut lloc a l’Ajuntament la primera reunió per a treballar en la instal·lació de la subseu de l’IVAM en el CADA (Centre d’Art d’Alcoi).

La trobada ha reunit al Director de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), José Miguel Cortés; al Secretari Autonòmic de Cultura, Albert Girona; el gerent de la Fundació, Francisco Javier Sogorb i l’alcalde, Toni Francés.

La comitiva ha realitzat una visita a les instal·lacions del centre alcoià que preveu la seua reobertura en el 2017 per veure concretament espais i possibles obres.

L’alcalde, Toni Francés, explica que ja està el projecte en marxa:treballant, per a concretar la subseu de l’IVAM a la nostra ciutat”.

Seguidament afegeix  que molts municipis optaven a aquest projecte i que suposarà un fet diferencial, conjuntament amb la reobertura del CADA, “que permetrà a Alcoi convertir-se en capital cultural de l’art”.

 

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *