foradia mediambient

Tot el que es cou a Alcoi i voltants, amb El Gratis

Entrevistem a Ignacio Herrero, Alferes Cristià 2015 de la Mozàrabs • Les columnes d’opinió, tenim per a totes les sensibilitats • Notícies locals, culturals i d’activitats en general • El Gratis d’aquesta quinzena: en llibreries i papereries

el gratis 489aEl Gratis d’aquesta quinzena et facilita tota la informació que necessites per a saber tot el que es cou a Alcoi i voltants: política, economia, societat, cultura, festes, esports, comerç… Anem a veure-ho.

Arcaris ens fa reflexionar sobre el moment històric que estem vivint i la idoneïtat que tots siga protagonistes del mateix. Mishima ens invita a pensar sobre algunes qüestions econòmiques històriques i candents. Kraska ens delecta amb la seua poesia en prosa.

Entre les columnes d’opinió, tenim per a totes les sensibilitats: Isaac Martinet, militant de Joves Socialistes d’Alcoi ens presenta un nou full de ruta d’Alcoi; Ignacio Palmer, secretari del PP alcoià, realitza un atac contra Podem Alcoi, Guanyem Alcoi, Esquerra Unida i el Partit Comunista.

Paco Blay, regidor de Compromís Alcoi, ens introdueix a la història del País Valencià a través de l’escriptor, Joan Fuster. Aroa Mira, Regidora de Benestar pel PSOE, denuncia la desigualtat salarial entre homes i dones. I un servidor focalitza la conveniència d’aprendre de l’experiència equatoriana dels últims anys per a eixir de la crisi espanyola.

En la secció El poble és savi, aquesta quinzena conversem amb alguns mestres de l’IES Pare Vitòria. Entre altres qüestions, els preguntem sobre les noves reformes educatives, sobre la sostenibilitat del model educatiu i sobre com podem motivar a estudiar als xavals menys motivats.

En l’apartat d’entrevistes polítiques, coneixem les valoracions i l’anàlisi que fan Alfredo Albero, Secretari de Podem Alcoi i Vicky Llàcer, promotora i portaveu de Guanyem Alcoi. A més, a manera de recordatori, recapitulem les idees fortes que ens van transmetre els altres portaveus de la resta de formacions.

Respecte a les Festes d’Alcoi, entrevistem a Ignacio Herrero, Alferes Cristià 2015 de la Mozàrabs. Ens parla de la seua il•lusió pel càrrec, de les novetats del boato, de la música preparada i de les seues opinions generals entorn de les festes.

A més, tenim una gran varietat de notícies locals, culturals i d’activitats en general: el cartell de la Setmana Cultural del Pare Vitòria; les portes obertes als centres educatius; el cartell del Teatre Calderó; l’excursió al Castell de Barxell; les jornades de sociolingüística; la rebutjada a la demanda de l’espanyola contra l’Ajuntament i Salvem l’Aqüífer; la victòria de l’Alcoyano contra el Nàstic; Ana Botella a Hong Kong.

Tot això, com sempre, amb la recomanació dels millors comerços i serveis d’Alcoi. A més, oferint un servei de comerç de segona mà en el que pots comprar o vendre el que vulgues. Animat i fes-te amb El Gratis d’aquesta quinzena: en llibreries i papereries.

Font: Rodrigo Paños./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *