foradia subscriutegrat

Trobada d’Associacions Culturals de Ciències de la Terra

L'Associació Isurus ha organitzat una trobada d'Associacions Paleontològiques, Geològiques, Mineralògiques i Culturals a Alcoi • Pel moment hi ha adscrits 60 participants

museu-isurus‘Ciències de la Terra’ és el títol de la 1ª Trobada d’Associacions Paleontològiques, Geològiques, Mineralògiques i Culturals, que tindrà lloc a Alcoi el cap de setmana vinent els dies 7 i 8 de març. L’activitat està organitzada per l’Associació Isurus i es planteja com un cap de setmana molt actiu ple d’activitats.

La programació plantejada és la següent:

Dissabte 7:

  • – 11:00 h. Bienvenida als assistents, presentacions i esmorzar. Lloc de trobada: Restaurant Font dels Patos (creue carretera Alcoi-Banyeres de Mariola- Bocairent).
  • – 12:00 h. Eixida cap al Parc Natural de la Font Roja, visita a l’edifici i els voltants.
  • – 14:30 h. Menjar en la Fila Mudèjars on se celebrarà l’acte de nomenament com a Soci d’Honor a Don Miguel Company.
  • – 17:30 h. Visita guiada al Museu Isurus a càrrec de la Directora-Conservadora María del Carmen Almahano, seguida d’una xarrada a càrrec de Pablo Antonio García sobre la depredació en ammonites. L’acte comptarà amb la presència del Doctor en Paleontologia i especialista en ammonites Miguel Company, professor de la Universitat de Granada.
  • – 21:30 h. Sopar en el Bar Restaurant Nou Mosset, Plaza Miguel Hernández nº5.

Diumenge 8:

  • – 10:30 h. Eixida cap al Jaciment paleontològic mundialment conegut, la Querola (Cocentaina), jaciment del Cretácico Inferior (Barremiense), situat a uns 5 Km. d’Alcoi. La visita guiada serà a càrrec de Miguel Company.
  • – 13:00 h. Clausura i lliurament d’un petit detall de la 1a Trobada ‘Ciències de la Terra’ a Alcoi.

Pel moment hi ha adscrits 60 participants provinents d’associacions de Barcelona (ICMGP), Guadalajara (Nautilus), Murcia (Associació Paleontològica Murciana), Onda – Castelló (Associació Paleontològica d’Onda), Bocairent – València (Grup Paleontològic de Bocairent) i de l’Associació Paleontològica Alcoiana Isurus.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *