lasarga ajualcoipresuparticipa

El cel des de LES MUNTANYES

Si mires a temps, veus el pardal passar, i si no, no el veus.

Vivim temps de canvi. Un canvi vertiginós. Passen els esdeveniments i els fets històrics com els pardals pel cel: volant. Si mires a temps, veus el pardal passar, i si no, no el veus. Però el pardal ha passat i el tros de cel pel qual ha passat mai serà el mateix: canvien els núvols, el vent, el color, la llum, el dia, la nit, les estacions. Si no mires al cel de tant en tant, el món va canviant sense que t’assabentes.

el cel des de lesmuntanyes.com alcoi

És important observar com el cel va transformant-se. Nosaltres et recomanem que mires al cel des de LES MUNTANYES. Un lloc assossegat, còmode, il·luminat. Amb molt bones vistes. Vistes als fets polítics que van passant per Alcoi i la Comarca. A les reflexions que van tenint lloc. Als esdeveniments culturals del dia a dia. Vistes als canvis que anem vivint.

El cel des de LES MUNTANYES és color i compromís amb la societat. Des d’allí es pot sentir el vent d’una informació transparent. Es poden escoltar els passos que va donant la cultura del nostre entorn. Es pot respirar un ambient natural d’actualitat.

Puja a LES MUNTANYES i contempla el teu cel.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *