foradia subscriutegrat

Performance contra la violència de gènere

70 parells de sabates roges representen cada una de les víctimes de la violència de gènere del 2014. L’acte s’emmarca dins dels actes en commemoració del Dia Internacional de la Dona i està organitzat per ACOVIFA.

performance-machismo2

Parells de sabates de xiquets que també van ser víctimes de la violència de gènere en 2014./

L’Associació Contra la Violència de Gènere i Familiar d’Alcoi i Comarques (ACOVIFA) va preparar una performance sobre la violència de gènere a la Plaça d’Espanya el passat dimecres, 4 de març. L’activitat s’emmarca dins dels actes en commemoració del Dia Internacional de la Dona per reivindicar la figura de la dona en la nostra societat.

performance-machismeEl simbolisme de la performance queda representat amb un total de 70 parells de sabates roges distribuïdes per tota la plaça. Cada una representa una de les víctimes de la violència de gènere del 2014, però a banda n’hi ha quatre parells de sabates de xiquets que també van ser víctimes de la violència de gènere.

Al respecte, membres de ACOVIFA reivindiquen els drets d’aquelles dones que, encara que no hi hagen acabades mortes, viuen amb el pes d’haver sofrit maltracte per part de les seves parelles.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *