foradia subscriutegrat

El PP valora el contenciós contra l’ATE d’Alcoinnova

Alcoi no pot permetre's un govern que porta als emprenedors als Jutjats • Després de diverses contradiccions durant el procés, el PSOE es lliura als braços d'EU • La postura de PSOE i EU xoca amb les manifestacions de suport cap a Alcoinnova plantejades pels empresaris i la Cambra de comerç

la canal alcoi lesmuntanyes.com

Ubicació Alcoinnova./

“Alcoi no pot permetre’s un govern que porta als emprenedors als Jutjats”, aquesta és la conclusió a la qual arriben els populars després de l’anunci del bipartit sobre la interposició d’un contenciós contra el projecte Alcoinnova del grup L’Espanyola.

En una ciutat que ha estat industrial, que ho segueix sent i ho vol ser en el futur, mai un govern pot portar als jutjats als qui volen seguir creant ocupació i riquesa en el seu terme municipal. A més, aquesta actuació del bipartit es produeix en un moment en el qual el nombre d’aturats se situa entorn de les 8.000 persones.

És necessari apuntar que el grup empresarial L’Espanyola no és una empresa més. És la número 1 en facturació en l’àmbit local, dóna ocupació 200 famílies i fa 70 anys que porta funcionant a Alcoi. Per això, el portaveu del PP, Fernando Pastor ha criticat durament la decisió presa pel govern local “Portar als jutjats a l’Espanyola és un cop baix a tota la classe empresarial alcoiana. Francés no ha de tenir la consciència molt tranquil·la”.

Segons Pastor, “quan un alcalde no escolta als quals cada dia aixequen la persiana i generen ocupació és que no entén de política empresarial. Als empresaris no se’ls pot ignorar i girar l’esquena perquè en la seua matèria són els que millor coneixen allò del que parlen”. La postura de PSOE i EU xoca amb les manifestacions de suport cap a Alcoinnova plantejades pels empresaris i la Cambra de comerç durant les últimes setmanes.

A més, des del PP volen ressaltar l’actitud que ha mantingut el PSOE i l’alcalde durant tot el procés. Sempre han jugat a l’ambigüitat i a no posicionar-se en cap sentit, però, al final, s’han inclinat per les postures radicals d’EU, sent capaces de convocar una roda de premsa urgent, sense aportar cap novetat, tant sol tornar a justificar el injustificable, que és portar a un empresari emprenedor alcoià als tribunals.

En aquest sentit, Pastor ha recordat “l’alcalde ens deia que si els informes de Generalitat eren favorables, recolzaria el projecte. Els informes han vingut favorables, però Francés ha canviat d’opinió. El temps de jugar a la distracció se li ha acabat i s’ha lliurat a l’estratègia radical d’EU que van arribar a qualificar de “especulador” a l’empresari alcoià”.

Font: Grup Municipal Popular./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *