Foradia

El Travafest el 14 de març a Millena

Iniciativa per convertir un dia normal a la tranquil·la vila en una jornada lúdica i festiva • Exposició gràfica d'Antoni Miró: "l'Ovidi cantant" • A poqueta nit actuació del cantautor Esteve Ferre • Antigament a Millena les festes es celebraven al voltant del 19 Març,

travafest1El col·lectiu La Rabosa, joves del poble de Millena celebra el pròxim 14 de març 2015 la segona edició del Travafest amb una programació molt variada i per a totes les edats.

El travafest s’iniciarà al mati amb l’exposició gràfica d’Antoni Miró: “l’Ovidi cantant”. Per continuar  el Travafest tindrem una  Jornada de “Geocaching” més la Xerrada informativa + Eixida d’iniciació, per la vesprada l’actuació del Mag Hugo Aracil i una Xerrada de Prevenció d’Incendis a càrrec de la Colla Ecologista la Carrasca.

A poqueta nit actuació del cantautor Esteve Ferre. Per la nit començara la Dansada a càrrec del Grup de Danses Cocentaina.D Després Sopar Popular i per la nit  els Concerts amb el Diluvi, Kontaminació Akústica, Eskac al rei, Xaveta Metralleta i Tankats. L’entrada és gratuïta com també la zona d’acampada i tot ho ha organitzat el Col·lectiu Cultural La Rabosa.

El col·lectiu La Rabosa, vol recordar que davant el fet palpable que el poble de Millena durant l’estiu es plena de vida, i la resta de l’any la població emigra a altres nuclis més grans, els jovens emprenen una iniciativa per convertir un dia normal a la tranquil·la vila en una jornada lúdica i festiva.

Donat que antigament les festes es celebraven al voltant del 19 Març, nosaltres em pensat que aquestes dates serien bones per dur-ho endavant. Un temps on el camp desperta després del llarg hivern. Aquesta activitat i d’altres volen estimular l’activitat al poble evitant que aquest acabe convertint-se en un lloc d’estiueig i de descans. Volem un poble viu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *