foradia cdturisme

Karen Souza embalada Xàtiva

La cantant argentina delecta a una nova proposta de les Nits al Castell farcida de gom a gom, el dissabte 13 de juliol · El relleu l'agafa el grup Els Pets, el proper dia 20

La cantant argentina Karen Souza protagonitza un concert on la seua veu, greu i sensual alhora, acarona les seves versions en clau jazz de grans clàssics del pop i del rock com Creep, de Radiohead, Personal Jesus, de Depeche Mode o fins i tot el Get lucky, de Daft Punk, i el Billie Jean, de Michael Jackson.

Les Nits al Castell segueixen sent un punt d’encontre d’èxit assegurat a l’estiu xativenc. Després de què el reconegut artista Miguel Poveda capgirés amb la seu actuació la inauguració del festival, el dissabte 6 de juliol, una aposta pel jazz amb Souza ha fet vibrar al públic assistent al meravellós espectacle visual i sonor del castell del passat dia 13. Un concert que, encara que breu, i salvant el petit problema d’afonia de l’artista, va deixar bocabadats a tots i totes. Al seu nou treball, Velvet vault (2017), la cantant argentina combina les seues pròpies composicions amb algunes magnífiques versions molt conegudes pel gran públic.

Més concerts pel juliol a Les Nits al Castell de Xàtiva

El dissabte 20 de juliol el grup Els Pets presentarà el seu nou treball ‘Som’, després d’estar 5 anys aturats. Des del cim de la seua trajectòria de més de 30 anys, Els Pets han decidit apostar per sonoritats contemporànies amb un grapat de cançons memorables. I per últim, dissabte 27 de juliol, el conegut presentador Manel Fuentes ocuparà el castell amb la seua banda Spring’s Team per homenatjar, durant més de dos hores de show enèrgic i emotiu, al cantant Bruce Springsteen.

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *