foradia mediambient

FEDAC ‘Alcoinnova és un projecte imprescindible’

El projecte explica ja amb informes favorables, i ha passat tots els filtres administratius • La interposició d'un recurs contenciós administratiu contra la Resolució d'aprovació de l'ATE “Alcoinnova, Projecte Industrial i Tecnològic”, només comporta una demora innecessària en l'execució del projecte

foto la canal

La Canal./

FEDAC Federació Empresarial de l’Alcoia el Comtat i La Cambra de comerç d’Alcoi, han emés una nota de premsa, manifestan la seua disconformitat amb totes aquelles actuacions que el seu objectiu siga dilatar l’execució del projecte de parc empresarial Alcoinnova.

FEDAC continua explicant que Alcoinnova és un projecte de regeneració i creació de teixit industrial, que ha complert amb la legalitat al llarg de tota la seua tramitació.

Y davant el contenciós que vol presentar-se “Al nostre judici la interposició d’un recurs contenciós administratiu contra la Resolució d’aprovació de l’ATE “Alcoinnova, Projecte Industrial i Tecnològic”, només comporta una demora innecessària en l’execució del projecte. El projecte explica ja amb informes favorables, i ha passat tots els filtres administratius.”

Finalment FEDAC, considera que Alcoinnova és un projecte imprescindible de reindustrialització per a la ciutat que aportarà ocupació i creixement econòmic. Alcoi necessita noves infraestructures que afavorisquen al desenvolupament de la indústria i inversió en R+D, que propicien el manteniment i la creació d’ocupacions de qualitat. Alcoinnova aporta tot això. La presentació del recurs constitueix una renúncia al procés de reindustrialització de la ciutat.

Font: FEDAC./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *