foradia subscriutegrat

Inauguració de la Casa de la Joventut

Alcoi estrena aquest pròxim dissabte 14 de març un nou projecte dedicat al jóvens. Estarà situat en l'antic edifici de Cervantes.

casa-joventutEl Centre Cervantes Jove (CCJ) obrirà les seves portes el dissabte 14 de març a les 12 hores. L’objectiu del projecte és donar, no solament una opció d’oci als joves alcoians, sinó també un espai formatiu, creatiu, per potenciar l’associacionisme i que siga un gran revulsiu per a la ciutat.

El dissabte s’obrirà la planta baixa on els joves comptaran amb el Centre d’Informació Juvenil (CIJ) atés per personal de l’Ajuntament i que fins ara estava situat en el Carrer Major (Pintor Casanova), on es donarà informació de les activitats municipals de joventut, incloent la venda de bons per al Servei de Transport Universitari (STU).

“El trasllat es realitzarà amb la major promptitud, intentant perjudicar els usuaris el menys possible”, afirma l’edil de Joventut, María Llopis. “S’ha creat molta expectació amb l’obertura del CCJ, un fet que demostra la gran necessitat que en aquest àmbit existeix per a un públic molt ampli que abasta nombroses edats. Algunes d’elles, per exemple, la franja de 12 a 17 anys sense cap opció d’oci en aquests moments”, detalla Llopis.

En aquests moments es conformen tres espais que són la zona d’activitats per a poder realitzar tant conferències, xarrades, com a cursos de formació. La Sala Wi-Fi equipada amb wi-fi obert i 10 tablets amb connexió a Internet i la sala Amics, abillada amb futbolí, billar, diana i 3 vídeo consoles. La primera planta està ocupada pel Taller d’Ocupació. A partir de juny, es dedicarà també als joves, amb un laboratori d’audiovisuals, hotel per a entitats juvenils i sala d’estudi. Aleshores, la totalitat de l’edifici estarà dedicat als joves alcoians.

María Llopis explica que “Alcoi tindrà la casa de la joventut que es mereix. Volem que siga un espai ampli però a més innovador, versàtil i amb capacitat per a anar adaptant-se a les necessitats que els joves alcoians precisen a cada moment”.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *