foradia pressupostparticipatiualcoi

El Centre Cervantes Jove i la seua funció d’oci sociocultural per als joves alcoians

• El CCJ és un espai que realitza, des de la seua inauguració en l’any 2015, una funció important per als joves de la ciutat • Ha rebut la participació de més de 6.800 usuaris al llarg del 2018

El Centre Cervantes Jove (CCJ) ha rebut la participació de més de 6.800 usuaris al llarg del 2018. En total s’han dut a terme més de 250 activitats d’oci cultural. Entre aquestes, es poden citar: el bus de la Festa, L’evil Week, Survival Zombie i Scape Room, el concert BKZ Freestyle, el curs d’anglés B1 subvencionat per la Diputació d’Alacant i la Color Road, Retroweekend per a un públic més familiar, Fem Rap, Lovecraft, Joves x Joves amb el concert de Combo Calada.

El CCJ és un espai que realitza, des de la seua inauguració en l’any 2015, una funció important per als joves de la ciutat, que tenen l’oportunitat de gaudir d’un tipus d’oci sociocultural sa i estimulant. Des de llavors s’han realitzat vora 800 activitats, en les seues instal·lacions, per on han passat vora 16.700 usuaris.

Enguany s’han millorat les instal·lacions amb una inversió de 50.000 euros. S’han creat uns vestuaris i s’han condicionat diferents aules, a més de realitzar les actuacions per a homologar el Centre dins del Registre de Centres i Entitats de Formació Professional. També s’ha creat una pista de skateboard en la zona de baix del CCJ.

Maria Baca, regidora de Joventut, fa balanç de la tasca realitzada: per una banda, destaca la importància d’oferir “una oferta variada i diversa d’acord amb els interessos dels nostres joves”. I per altra banda, considera “fonamental treballar conjuntament i implicant el teixit associatiu ja creat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *