foradia subscriutegrat

Ximo Canet exposa a Oriola l’homenatge a Miguel Hernández

Exposició pictòrica de Ximo Canet "Una paraula, una imatge. Homenatge a Miguel Hernández" • Fins al dia 22 de març a la sala museu San Juan de Dios a Oriola

miguel hernandezEl pintor i artista alcoià Ximo Canet exposa en Oriola a la sala museu San Juan de Dios. Des del passat 4 de març es pot veure l’exposició dedicada al gran poeta Miguel Hernandez en el marc de l’any Hernandiano 2015.

Ximo Canet viatja a Oriola com a homenatge a Miguel Hernández, en el 73é aniversari de la seua mort, com un despertar, un cant a la naturalesa i a la solidaritat, que tan bé va saber traslladar-nos amb els seus poemes. Cada quadre porta al costat una ressenya dels poemes de Miguel Hernández.

Canet explica que és un treball que va començar l’any passat a Alcoi, ja que vaig haver de realitzar un mural en el col·legi Miguel Hernández d’Alcoi, i ara arriba a Oriola com homenatge al gran Poeta de la generació del 27 i 36 com un cant a la llibertat, l’esperança i la naturalesa.

ximo canet

Ximo Canet./

L’artista d’Alcoi Ximo Canet reivindica amb aquesta exposició “és com una petita antologia creada amb pinzellades, intente reflectir en els quadres alguns dels problemes actuals que estem vivint: com la sobreexplotació dels recursos naturals i les greus retallades socials i de drets, sent necessària la seua reivindicació i solució”.

La mostra es pot visitar-se fins al dia 22 de març, a la sala museu San Juan de Dios a Oriola en horari de dimarts a dissabte de 10h a 14h hores i de 17h. a 20h. Els diumenges i festius serà de deu a dos del matí.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *