foradia pressupostparticipatiualcoi

Art i Literatura a l’exposició de Miquel Hernàndez 75×75 a Alcoi

A la Llotja de Sant Jordi, novembre 2017 i gener 2018 • Per a conéixer al poeta oriolà Miquel Hernàndez, de la mà de 75 artistes valencians junt a la seua literatura

Alcoi se suma a l’homenatge de l’il·lustre poeta oriolà Miquel Hernàndez, per a difondre la vida i obra. És aquest 2017, en el 75é aniversari de la seua mort a la presó d’Alacant, cal recordar la tragèdia que va representar la Guerra Civil i la postguerra.

A Miquel Hernàndez, setanta-cinc per setanta-cinc”, la qual ens permet als alcoians i espectadors conéixer a Miquel Hernàndez, de la mà de 75 artistes valencians junt a la seua literatura. En paraules de Fernando Castro  “No hi ha experiència artística sense un tremolor emocional” 

A la Llotja de Sant Jordi podem visitar aquesta atractiva mostra, de qualitat al voltant del poeta, entre novembre 2017 i gener 2018. La Càtedra d’Antoni Miró de la Universitat d’Alacant i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, segueix la dinàmica expositiva d’Alcoi en aquest cicle d’exposicions d’Art.

 

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *