lasarga ajualcoipresuparticipa

Concurs per triar el cartell de l’Esport en 3D

Per segon any consecutiu han convocat el concurs per al disseny del cartell que anunciarà la pròxima edició de l’Esport en 3D, la gran festa esportiva de la ciutat • Amb un premi de 300 euros patrocinat per l’empresa Alto Rendimiento

esport3d

Cartell guanyador l’any passat./

Al certament de la pròxima edició de l’Esport en 3D, la gran festa esportiva de la ciuta, poden concórrer tots els pintors i dissenyadors que així ho vulguen fer. El termini per a presentar les seues obres finalitzarà el 30 d’abril a les 14 hores, i s’ha habilitat un premi de 300 euros per al guanyador consulta ací les bases concurs.

El director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig subratlla que “gràcies a la col·laboració de l’empresa alcoiana Alto Rendimiento, que patrocina el concurs, podem oferir als joves creadors i als dissenyadors emergents una bona oportunitat per aconseguir un premi, i alhora beneficiar-se de la difusió de la seua obra a l’hora d’anunciar un gran esdeveniment. Creiem que és una bona iniciativa per fomentar la creació de nous artistes, i alhora promoure la pràctica de l’esport gràcies a un cartell que anuncia una activitat esportiva tan popular i oberta”.

Les bases recullen la possibilitat, a més, de que les obres presentades puguen formar part d’una exposició, previsiblement entre el 25 de maig i el 7 de juny, complementant així les activitats prèvies a l’Esport en 3D.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *