foradia subscriutegrat

Proposats els premis del tercer concurs de lletres de cançons en valencià de Cocentaina

En aquesta edició s’han presentat un total de 7 lletres

El passat 20 de setembre es va reunir a la Casa de la Joventut de Cocentaina el jurat que havia de valorar i proposar les persones guanyadores del 3r Concurs de lletres de cançons en valencià, un concurs que es va posar en marxa el passat mes de març i que va tancar el termini per a presentar les sol·licituds el passat 31 d’agost.

En aquesta edició s’han presentat un total de 7 lletres, en un concurs que han tornat a organitzar les regidories de Promoció Lingüística i de Joventut de l’Ajuntament de Cocentaina, amb la col·laboració d’altres entitats púbiques, com la Diputació d’Alacant, la Generalitat Valenciana, i la Universitat d’Alacant, a través de la Seu Universitària de Cocentaina. El concurs té per finalitat promoure expressions literàries alternatives escrites en valencià.

Els premiats

Categoria A (de 12 a 16 anys) Primer premi, dotat amb 200 euros, a Carlos Pérez Francés per “Junts per sempre”. Segon premi, dotat amb 150 euros, es declara desert per absència de més sol·licituds.

Categoria B (de 17 a 23 anys) Primer premi, dotat amb 250 euros, a Jordi Monjo Castellà per “De penúries i esperances”. Segon premi, dotat amb 200 euros, a Celia Pérez Francés per “Vine per mi”.

Categoria C (de 24 a 29 anys) Primer premi, dotat amb 300 euros, a Paula Seserino Alós per “La sort només és dels valents”. Segon premi, dotat amb 250 euros, a Joaquim Botella Pascual per “Dolor i amor”.

Les persones que han resultat guanyadores provenen majoritàriament de la localitat de Cocentaina i de les comarques veïnes, encara que se n’han presentat també d’altres localitats més allunyades, cosa que acredita l’acollida i la difusió que ha tingut el concurs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *