lasarga ajualcoipresuparticipa

Guanyem Alcoi fa pública la llista dels candidats

Demà divendres 13, a les 19 h. al Casal Ovidi Montllor s'organitzarà un acte de presentació de tots els candidats, obert a tots els veïns i veïnes d'Alcoi • També podeu coneixer el candidats mitjançant la web de Guanyem Alcoi i les xarxes socials

guanyem alcoiEl Comitè Electoral de Guanyem Alcoi, ha fet pública la llista dels candidats i candidates a les Primàries obertes de Guanyem Alcoi. Els candidats es presentaran en un acte demà divendres 13 de març al Casal Ovidi Montllor d’Alcoi a les 19h. on a més es realitzarà la firma de l’Acta de Renúncia

També podeu coneixer el candidats mitjançant la web de Guanyem Alcoi i les xarxes socials, concretament facebook, podeu anar coneixent als  candidats junt a una petita ressenya.

Aquesta llista està formada per 22 persones, 5 de les quals (assenyalades en negreta) es presenten com a cap de llista:

Candidat/a a les primàries de Guanyem Alcoi

 1. David Amador Cornago
 2. Jesús Muñoz Azorín
 3. Manuel Belmonte Gallego
 4. Estefania Blanes León
 5. Anna Calatayud Gisbert
 6. Mauro Colomina Soler
 7. Naiara Davó Bernabeu
 8. Rubén Fresneda Romera
 9. Verònica Gisbert i Gràcia
 10. Rafael Gisbert Sanjuán
 11. Pablo González Gimeno
 12. Àngels Jordà Botella
 13. Vicky Llàcer Anduix
 14. José Javier Martínez Hernández
 15. Cristina Valero Reyes
 16. Paco Paredes Torregrosa
 17. Trini Rubio Sala
 18. José Ángel Salcedo Cillero
 19. Aleixandre Sanfrancisco Giménez
 20. Cristian Santiago de Jesús
 21. Jordi Santonja Ferrando
 22. Rodrigo Paños Jiménez

Recordar que dema divendres 13, a les 19 h. al Casal Ovidi Montllor s’organitzarà un acte de presentació de tots els candidats, obert a tots els veïns i veïnes d’Alcoi en el que es realitzarà -per part d’una persona aliena a les candidatures- una petita explicació de les primàries i sobre què és i què busquem a Guanyem Alcoi.

Segons explica la nova formació política “un esdeveniment modest, breu i ‘desenfadat’ en el que es podrà xarrar i prendre un refrigeri amb els candidats. A més, cadascú dels candidats realitzarà la firma de l’Acta de Renúncia per a assegurar-nos al màxim de que aquells que representen en les Institucions a Guanyem Alcoi, tinguen un comportament exemplar i que en cas contrari l’Assemblea sempre tinga la capacitat de revocar a aquest càrrec”.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *