foradia subscriutegrat

Presentat a Alcoi l’equip d’Antonio Montiel ‘Clar que Podem’

Presentació en Alcoi de la llista autonòmica Clar que Podem equip Antonio Montiel • "No només hem tingut als més corruptes governant sinó als més incompetents" va dir Antonio Montiel

clar que podem alcoiDivendres 27 de març va tindre lloc la presentació de la llista autonòmica Clar que Podem equip Antonio Montiel en l’escola Orosia Silvestre al viaducto d’Alcoi. L’acte, al qual van assistir unes 80 persones, va ser presentat per Alfredo Albero, Secretari General Podem Alcoi.

Antonio Montiel, actual Secretari autonòmic Podem, advocat i professor universitari de Ciències Polítiques, va parlar sobre la necessitat de canviar de govern en la Comunitat Valenciana per tal de millorar les condicions de vida de les persones i per tal de fer-la més justa. En aquest sentit va dir que “No només hem tingut als més corruptes governant sinó als més incompetents”.

Llum Quiñonel, periodista, escriptora i activista de diferents moviments socials, va parlar de la necessitat que la gent del carrer lluite pels drets que ara estan seient desmantellats. Va dir que els de Podem van a fer una neteja a fons en la Comunitat, i en aquest sentit va comentar que tots els veïns hem d’arromangar-se per tal d’aportar el nostre gra d’arena: “no venen els bolcheviques, venim els veïns, els del segon i els del primer”

José Francisco Almería, membre directiu de la Federació de Societats Musicals per la Comunitat Valenciana, va emfatitzar en la necessitat de recuperar una cultura valenciana de qualitat en tots els sentits, i concretament “cal recuperar el sector audiovisual valencià, la RTVV, però no la que vam tindre; i estimular la cultura”.

Rodrigo Paños, llicenciat en filologia hispànica i membre del Consell Municipal Podem Alcoi, va parlar dels canvis que ja ha aconseguit la formació Podemos, sense haver governat encara: ha influït tant en els partits polítics, els quals s’han hagut de renovar en bona part, com en la societat, la qual ha interioritzat la possibilitat d’un canvi.

Sonia Calderon, mestra d’Educació Infantil i Primària i membre del Consell Municipal Podem Alcoi, va centrar el seu discurs en la recuperació d’una política que servisca als interessos de la societat i no d’una elit de corruptes. Va dir que la societat és com una comunitat de veïns en la qual si el president està furtant els diners de tots, la gent de la casa no farà altra cosa que posar a altre president.

Noelia Olivares, graduada en Relacions Laborals, Secretària General Podem Castalla, va centrar el seu discurs en la carència d’oportunitats per a la gent jove com a conseqüència d’unes polítiques errònies: “vull lluitar per una Comunitat Valenciana amb futur, hem de lluitar perquè tots aqueixos joves als quals hem format desenvolupen les seues carreres professionals en la nostra terra”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *