lasarga subscriute elgrat

Podem invita a la ciutadania a elaborar el programa autonòmic

El programa autonòmic de Podem Alcoi proposa participar a tota la ciutadania amb mecanismes tant presencials com telemàtics per tal manifestar les seves propostes polítiques.

podemosalcoi4Podem Alcoi va celebrar ahir, dimecres 11, una assemblea amb uns 60 presents. En ella es va presentar una campanya d’elaboració programàtica autonòmica en la qual podrà participar tota la ciutadania. Es va dir que s’habilitaran mecanismes, tant presencials com telemàtics per tal que tot ciutadà interessat puga manifestar les seues propostes polítiques a aplicar en la Comunitat Valenciana.

Per altra banda, es va projectar la ponència de Pablo Iglesias en la qual respon al discurs que va donar Rajoi en el debat sobre l’Estat de la Nació. Pablo Iglesias, després de desmentir algunes dades donades pel PP, va fer menció d’algunes propostes necessàries per a eixir de la crisi i estimular l’economia. Per exemple, promocionar el sector de les energies renovables, oferir facilitats als autònoms i perseguir l’evasió fiscal dels grans defraudadors.

Seguidament, es va entaular un debat sobre el funcionament assembleari de la formació política. Es va destacar que, sense ser un partit assembleari, per oferir l’opció de decidir sobre les qüestions a tota la ciutadania interessada pel projecte, Podem és una de les formacions polítiques més democràtiques de la història de la democràcia espanyola.

Segons afirma el Secretari General de Podem Alcoi, Alfredo Albero: “quan en PODEM hem de prendre una decisió política que afecta al poble, és el poble el que té l’última paraula. En eixos casos ens dirigim, per mitjans telemàtics, al que nosaltres anomenem l’Assemblea Ciutadana, la qual la componen tots els ciutadans i ciutadanes. Els que ho consideren oportú opinen i voten. La majoria decideix.”

Un exemple d’aquest fet és la votació ciutadana que es farà per tal que Podem Alcoi recolze o no recolze a la plataforma ciutadana municipal, Guanyem Alcoi. Segons han informat, aquesta votació es realitzarà a final del mes de març.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *