foradia subscriutegrat

La Cultura es reactiva a l’IVAM CADA Alcoi en la nova normalitat

Des de Les Muntanyes us informem com és aquesta nova etapa per al Museu d'Art Modern que tenim a la nostra ciutat

Gilberto Dobón ens explica com s’ha adaptat el museu IVAM-CADA i quines mesures s’han de complir en aquestes instal·lacions per a poder visitar les diferents exposicions que hi ha dins d’aquest emblemàtic edifici de la nostra ciutat.

En Alcoi gaudim del Museu d’Art Modern l’IVAM-CADA, i des d’aquesta institució també s’han tingut que treballar per a tornar a la seua activitat amb la major seguretat.

La Cultura s’ha vist greument afectada per la Covid-19, el sector es va tenir que paralitzar i ara cal adaptar-se a aquesta nova normalitat per a poder eixir endavant.

Entre tots s’ha de reactivar la Cultura, però sempre sent conscients que la Covid-19 encara continua entre nosaltres.

El centre acull un programa important d’exposicions d’art contemporani. Amb l’objectiu de ser referent d’innovació cultural i destí cultural de la Comunitat Valenciana. 

La Societat del Rendiment

L’exposició gira entorn del concepte de la societat del rendiment, definida, entre altres autors, per Byung-Chul Han. Una societat centrada en la producció com a autoexigència, en la qual la positivitat del poder s’alça sobre la negativitat del deure que provenia del paradigma anterior desenvolupat en la denominada societat disciplinària de Michael Foucault.

Jorge Ballester. Entre l’Equip Realitat i el silenci

L’exposició Jorge Ballester. Entre l’Equip Realitat i el silenci, és la primera mostra antològica de la trajectòria de Jorge Ballester (València, 1944-2014), que ofereix una revisió de la seua producció artística des de la seua primera presentació pública com a cofundador de l’Equip Realitat a mitjan dècada dels 60 fins a les seues últimes creacions en l’etapa del seu treball en solitari.

Per visitar l’IVAM CADA Alcoi és de dimecres a diumenge, d’11 a 14 hores, i de 17 a 20 hores i diumenges i festius, d’11 a 14 hores.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *