foradia subscriutegrat

Xerrades amb els regidors de Compromís

Dins de la dinàmica d’apertura de la seu, el regidor del grup Compromís Paco Blay estarà avui per atendre a la ciutadania en horari de 19-21 h. La iniciativa pretén arreplegar idees per a elaborar el programa electoral.

10356772_881067388616076_2659064746085593890_nEl regidor de Compromís, Paco Blay, estarà avui a la seu del grup (C/Bartolomé J. Gallardo, 2) per atendre a la ciutadania. Aquest encontre s’emmarca dins de la iniciativa del grup per fer una dinàmica oberta amb la població per tal d’arreplegar idees per a elaborar el programa electoral.

La dinàmica va començar aquest dilluns 23 de març i finalitzarà el divendres 27. D’aquesta manera hi ha cada dia un regidor de Compromís a la seu per atendre a tots els ciutadans que vulguen aportar alguna cosa. El dilluns ja va estar Sabina Gregorio i el dimarts Anna Serrano. Les pròximes xerrades seran les d’Anna Climent el dijous de 19-21 h i la de David Abad el divendres de 19-20’30 h.

Recordem que aquesta mateixa setmana es donaran cita altres esdeveniments a la seu:

  • Dimecres 25 a les 20 h: Inauguració de l’exposició de pintura d’Aníbal Postigo, alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.
  • Dijous 26 a les 19’30 h: Presentació del llibre Reset RTVV. Per una televisió pública, valenciana i de qualitat, del Col·lectiu Ricard Blasco. Hi intervindran Toni Mollà, sociòleg i extreballador de RTVV i Manolo Jardí, periodista i extreballador de RTVV.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *