foradia pressupostparticipatiualcoi

La Volta Ciclista a Espanya passarà per Alcoi

• L’Etapa 20 de la Volta Ciclista a Espanya torna a passar per la comarca de l’Alcoià-Comtat el 10 de setembre • En una jornada de 184 quilòmetres, la volta passarà per la ciutat d’Alcoi per a dirigir-se a la cima de l'Aitana fins aconseguir un desnivell de 1.280 metres • Des d'Alcoi els ciclistes aniran cap a Benilloba per pujar el Port de Tudons i el Cim d'Aitana

voltaciclistaespanya_per_alcoi

La competició ciclista més coneguda del país passarà en la seua 71 edició una vegada més pel territori de l’Alcoià i el Comtat.

La Volta ciclista a Espanya es disputarà des de l’11 d’agost fins setembre i tendra un total de 21 etapes que sumen 3.277,3 km.

En concret serà l’etapa 20 la que passarà per Alcoi el 10 de setembre del 2016. La jornada serà de 184 km i es dirigirà al cim de l’Aitana fins alcançar un desnivell de 1.280 metres, on la pujada té una pendent mitjana de 5, 72%.

L’eixida tindrà lloc des de Benidorm i es tracta del dia definitiu de la volta, donat que el corredor que porte la Roja fins el cim de l’Aitana haurà aconseguit el triomf final.

Tal i com indica la ruta oficial de l’etapa de Benimarfull vindrà a Alcoi, des d’on els ciclistes aniran cap a Benilloba per pujar el Port de Tudons i el Cim d’Aitana. Encara que no serà fins l’endemà quan el guanyador siga coronat en la 21 etapa que portarà el ‘pelotó’ pels principals carrers de Madrid.

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *