foradia subscriutegrat

Consulta ciutadana de Podem Alcoi per recolzar a Guanyem

Amb aquesta pregunta ¿ Recolzaries la candidatura d’unitat popular Guanyem Alcoi per a les properes eleccions municipals ? • Aquesta consulta es podrà realitzar de manera telemàtica els propers dies 29, 30 i 31 de març i també de manera presencial al Centre Cultural Ovidi Montllor, el mateix diumenge 29, de 10. a 13 hores.

podemos apoya a salvem‘Podemos’ es una força política que naix amb vocació de ser un mitjà de participació política i els propers dies 29, 30 i 31 de març, Podem Alcoi convoca un període de Consulta Ciutadana en el que tots els alcoians y alcoianes que ho desitgen podran opinar Si o No, sobre la següent pregunta:

¿ Recolzaries la candidatura d’unitat popular Guanyem Alcoi per a les properes eleccions municipals ?

Aquesta consulta de Podem Alcoi es podrà realitzar de manera telemàtica els propers dies 29, 30 i 31 de març i també de manera presencial al Centre Cultural Ovidi Montllor, el mateix diumenge 29, de 10. a 13 hores.

En totes les decisions polítiques que tenen transcendència, la societat sencera ha de tindre l’opció de pronunciar-se lliure i democràticament. L’enllaç per tal d’accedir a l’aplicació des de la qual votar, serà publicada a la pagina web: www.podemalcoi.com


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *