foradia subscriutegrat

600 edició d’El Gratis: a tota velocitat!

En aquesta quinzena: la secció de Mirades • La série El poble és Savi • Les columnes d’opinió • Les activitats culturals d’aquesta quinzena • Ja s’aproximen les festes • La secció de notícies • Fes-te amb El Gratis 600: a tota velocitat!

el gratis 600Aquesta quinzena complim 600 edicions d’El Gratis. 27 anys editant per tal de mantenir informats els nostres lectors dels principals fets i esdeveniments del nostre voltant, sempre des de la professionalitat i el compromís.

En aquesta quinzena, en la secció de Mirades, Arcaris ens convida a reflexionar sobre la falta d’ètica dels metges públics que, a més del seu lloc en la Seguretat Social, tenen una consulta privada. Kraska dedica una composició poètica al ben fer d’El Gratis. Recordem una cançó d’Ovidi Montllor amb motiu del 20 aniversari de les seues ‘vacances’, en la qual comença: “tot ben senzill i ben alegre. Em creieu mort. Jo no hauré mort. Faré vacances!”.

En la série El poble és Savi conversem amb les directores dels col·legis públic d’Alcoi per a què ens comenten les virtuts i qualitats de l’ensenyança pública. A més, informem de les jornades de portes obertes dels Batxillerats, de l’ESO i dels cicles formatius en l’IES Pare Vitòria.

Entre les columnes d’opinió trobarem reflexions sobre la cultura cristiana. Sobre la viabilitat d’instal·lar el projecte Alcoinnova en una zona que no posa en perill l’aqüífer del Molinar. Sobre la diversitat d’enfoques informatius sobre Veneçuela. Sobre les utopies. Etc.

Informem de les activitats culturals d’aquesta quinzena, entre elles: les rutes literàries per conèixer els nostres autors; la ruta modernista d’Alcoi; el cartell del Teatre Calderon; els premis literaris agermanats; la setmana del llibre i records a l’Ovidi al col·legi el Romeral; més la marxa de l’Alcoyano.

Ja s’aproximen les festes. Aquesta quinzena entrevistem a Antonio Masià Castro, el Capità Moro d’aquest any, per la filà Judios. Antonio ens parla sobre la seua trajectòria festera, sobre la seua decisió d’assumir el paper de Capità Moro, sobre el treball i esforç que comporta, sobre les característiques del boato, l’heràldica, la música, etc.

En la secció de notícies informem dels horts socials ecològics a Batoi. De la campanya escolar de Cinema en Valencià. Del reconeixement a la coreògrafa Ana Botella. Dels quatre punts de recàrrega dels cotxes elèctrics d’Alcoi. Del trofeu Filaes. De la candidata a l’Alcaldia d’Alcoi per Guanyem Alcoi…

Per descomptat, sempre oferint la millor oferta de comerços i serveis d’Alcoi. A més d’un gran stock de compravenda de segona mà. Fes-te amb El Gratis 600: a tota velocitat!

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *