foradia pressupostparticipatiualcoi

Màster de Robòtica i Visió Artificial, novetat educativa del campus UPV d’Alcoi

• El Màster de Robòtica i Visió Artificial serà impartit al campus d'Alcoi de la UPV a partir del 15 de gener del 2018 • Aquesta nova oferta formativa sorgeix com a resposta a la creixent demanda de professionals amb experiència en el camp de la Robòtica i la Visió Artificial aplicada a la indústria.


El Màster de Robòtica i Visió Artificial serà impartit al campus d’Alcoi de la UPV a partir del 15 de gener del 2018. Aquesta nova oferta formativa sorgeix com a resposta a la creixent demanda de professionals amb experiència en el camp de la Robòtica i la Visió Artificial aplicada a la indústria.

El màster té una orientació professional, amb un enfocament pràctic, i que abasta els següents temes: Indústria 4.0, automatització, robots mòbils i humanoides, robòtica industrial, visió artificial, realitat virtual i augmentada, drones, impressió 3D.

Per a impartir-ho s’ha format un grup interdisciplinari de professors amb una àmplia experiència en el camp de l’automatització, robòtica, visió artificial, realitat virtual i augmentada aplicada a la indústria, drones i, en definitiva, tecnologies capdavanteres relacionades amb la trucada 4a revolució industrial o Indústria 4.0.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *