Foradia ajualcoitel

Entrega del Trofeu Sant Jordiet d’hoquei i ciclisme

El trofeu Sant Jordiet d'hoquei sobre patins es va disputar el dissabte 28 de març • Per tacar el cap de setmana, el diumenge 29 de març es va donar cita la celebració del 37 Trofeu Sant Jordiet de ciclisme

trofeuhoquei

Tofeu Sant Jordiet d’hoquei sobre patins./

El trofeu d’hoquei sobre patins es va disputar el dissabte 28 de març. En aquest esport Mauro Alcaraz és porter de la base del Patí Alcodiam Salesiano. Al trofeu van participar equips de Sant Vicent del Raspeig, Muro i Cocentaina, a més de l’Alcodiam, qui va resultar guanyador. El premi ho va entregar el regidor de festes, Jordi Martínez, i el director del Centre d’Esports, Miguel Juan Reig.

trofeuciclismePer tacar el cap de setmana, el diumenge 29 de març es va donar cita la celebració del 37 Trofeu Sant Jordiet de ciclisme que es va disputar a Batoi. Un encontre al que Mauro també va acudir. L’acte va estar organitzat per l’escola de Ciclisme de la Unió Ciclista Alcoi. En ell van participar un total de 158 jóvens ciclistes vinguts des de diferents punts d’Alacant i Valencia.


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *