foradia subscriutegrat

Completada la faixa auxiliar contra incendis al Baradello

Inclosa en el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals d’Alcoi • Els espais forestals de baixa densitat d’espècies arbòries i arbustives que frenen l’avanç del foc és qualifica de faixa auxiliar

Faixa auxiliar Baradello 1D’acord amb el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals d’Alcoi la Comunitat de Propietaris de la urbanització del Baradello ha completat recentment els treballs per l’obertura d’un nou tram de la faixa auxiliar perimetral a la zona.

Els espais forestals de baixa densitat d’espècies arbòries i arbustives que frenen l’avanç del foc és qualifica faixa auxiliar, i s’ha realitzat sobre una superfície aproximada de 4.000 metres quadrats, cada vegada resten menys terrenys per enllestir tota la faixa perimetral de la urbanització del Baradello.

El Departament de Medi Ambient, l’any passat es va fer una jornada formativa de prevenció d’incendis al centre social de la mateixa urbanització Baradello, també dins les indicacions del Pla Local de Prevenció, i enguany es preveu continuar amb aquest tipus d’activitat formatives adreçades als propietaris perquè mantinguen en condicions les seues parcel·les, així com les que són comunitàries.

Recordem que l’any passat la urbanització de Montesol també va portar a terme una sèrie d’intervencions i treballs forestals preventius dins de terrenys comunitaris per tal d’establir faixes auxiliars.

Des de l’Ajuntament en paraules del regidor de Medi Ambient Paco Agulló, “hem d’agrair sincerament iniciatives d’aquest tipus per part de les comunitats de propietaris de les urbanitzacions del terme municipal, perquè amb la contribució de totes i tots sumem esforços per avançar en la prevenció dels incendis. Volem, a més, animar a la resta d’urbanitzacions a actuar en aquest sentit, recordant que per a això poden comptar amb l’assessorament dels tècnics municipals”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *