foradia subscriutegrat

Marató de lectura al Col·legi Sagrada Família

El Col·legi "Sagrada Família" va convidar a les famílies dels nostres alumnes/as perquè poguessen presenciar el nivell de lectura que tenen tan bo en cadascun dels cicles

colegi esclavas aci

Va tenir lloc la marató de lectura el passat divendres en la Fundació Educativa ACI – Col·legi “Sagrada Família”.  En un dia molt enriquidor tant per als alumnes com per a pares i mestres, on tots els alumnes d’Educació Infantil i Primària van participar llegint aquesta vegada teatre curt.

Els professors van preparar els diferents teatres per a llegir i el grup de mares d’Animació Lectora van decorar la Sala Polivalent tan ben que semblava que ens trobàvem en un preciós teatre. A més ens van acompanyar durant tota la jornada disfressades de Miguel de Cervantes.

colegi esclavas aciDes de fa diversos anys que en el col·legi es realitzen diferents activitats d’Animació Lectora (explica contes, marató, concursos literaris…) recolzats per aquest grup de mares molt lliurades i amb molta il·lusió que sempre estan disposades per ajudar en tot el que respecte a aquest tema.

La Fundació Educativa ACI – Col·legi “Sagrada Família” assenyalen “està repercutint en gran manera en els nostres alumnes de forma molt beneficiosa, ja que estan molt motivats en la lectura. Al centre sempre s’ha considerat molt important la implicació dels pares en la lectura dels nostres alumnes”.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *