lasarga ajualcoipresuparticipa

Som Poble Podem presentació dels candidats al consell autonòmic

Som Poble Podem, una de les sis llistes de candidats al Consell Ciutadà Autonòmic Podem, va presentar a Alcoi la seua llista electoral en un acte realitzat en el Club d’Amics de l'UNESCO el dimecres passat.

PresentacionSomPoblePodemAlcoiDavant una trentena d’assistents, cinc dels sis candidats de la comarca de l’Alcoià van fer una breu ressenya de la seua biografia i les motivacions que els impulsen a participar.

Explicats els eixos principals de la proposta, com la recuperació de drets ciutadans, re-implantació de la salut i educació pública universal i gratuïta, lluita activa contra la corrupció, i desenvolupament de la transparència en l’administració pública, van assenyalar que, a grans trets, les diferents candidatures són coincidents en tots aqueixos punts centrals de la política de Podem.

Després van assenyalar quins serien les seues diferències amb altres llistes, i perquè aquests punts podrien ser d’interés a l’hora de votar.

Quant a les persones que configuren la llista, hi ha equilibri de gènere, i representació social molt diversa, incloent-hi professionals universitaris, de sanitat, advocats, petits empresaris, immigrants, discapacitats, artistes, funcionaris, autònoms, docents, aturats, mestresses de casa.

Recordar que el període de votació començarà el Dilluns 9 de Febrer fins al Divendres 13, telemàticament des de la web de Podem.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *